radisa Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 minute ago, Majo said: e da je tu Ramos druga pesma bi se pevala Slomio bi rame Tadiću posle prvog gola?
Cash Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za neku tekmu na kojoj nije ušao u igru izjavio da žali što mu je propao termin za golf alal vera tadiću, bol u preponama igrača reala nije skoro viđen E moj Curcicu Radovane
assignment Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Steta sto Ajaks nije krunisao igru trecim golom... Dortmund imao dobre sanse ali je Loris sve skinuo...
Lancia Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 3 minutes ago, radisa said: Slomio bi rame Tadiću posle prvog gola? de de nemoj tako, fudbal je muska igra sad sto se Ramos malo zaigra, boze moj.
John Coltrane Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Planet Sport CRO kanal, umiru Pletikosa i Jarni, voditelj samo sto ne zaplace - pa ne moze Luka igrati na 10 pozicija.
Moća Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Al odvratan mali Vinisius, oce da bude veci Nejmar od Nejmara.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
assignment Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Erik Majer na nemackom SKY rekao za Tadica pri 2:0 "Steta sto Johan Krojf nije vise ziv da ovo vidi"
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 14 minutes ago, Cash said: E moj Curcicu Radovane
Grandilof Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 To bi bilo to od Dortmunda, ista prica kao i u Londonu.
Recommended Posts