mlatko Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Pojma nemam, logicno bi bilo samo trener od 4. sudijeInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
crtamOrasi Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Ofsajd je cist, dovoljno je samo sto se nalazio izmedju Courtoisa i lopte. Nije igrao loptom ali je svakako uticao na igru, ne znam da l ste ozbijni.
goofs Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 +1 Ispred Tadica moraju biti 2 igraca da ne bi bilo ofsajda, u 99% slucajeva jedan od te dvojice je golman, ovde nije cak ni golman. VAR ne moze niko da trazi, mogu igraci, trener i kapiten da kukaju i zapomazu, ali cetvrti sudija odlucuje da li je nesto sumnjivo bilo i onda sugerise glavnom da li da dodje da pogleda slucaj. Ili kad sam glavni proceni da je sumnjiva situacija i nije siguran u svoju odluku. Ovo sinoc nisam gledao, ali ako je gol prvo priznat pa onda ponisten posle VARa sva je prilika da je cetvrti sudija sugerisao.
Zico Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Da, Tadic je bas uticao na gol. Ofsajd pravilo je toliko olabavljeno da je sledeci korak ukidanje istog, onda dodje ovakva situacija i odjednom se vracamo u 1975. godnu.
Timmy Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Ja sam sinoc mislio da se strelac vratio iz ofsajda i nerviram se sto to ne vraćaju... Danas gledam ponovo, i jeste Tadic smetao dovoljno da se svira. Pogotovu Realu. Jbga. Al stoji da je odluka ispravna.
Timmy Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 12 minutes ago, goofs said: +1 Ispred Tadica moraju biti 2 igraca da ne bi bilo ofsajda, u 99% slucajeva jedan od te dvojice je golman, ovde nije cak ni golman. VAR ne moze niko da trazi, mogu igraci, trener i kapiten da kukaju i zapomazu, ali cetvrti sudija odlucuje da li je nesto sumnjivo bilo i onda sugerise glavnom da li da dodje da pogleda slucaj. Ili kad sam glavni proceni da je sumnjiva situacija i nije siguran u svoju odluku. Ovo sinoc nisam gledao, ali ako je gol prvo priznat pa onda ponisten posle VARa sva je prilika da je cetvrti sudija sugerisao. I meni se čini da niko nema pravo da traži. Medjutim igrači stalno sugerišu sudiji. I to je najveća mana vara. Lepo da treneri dobiju pravo na po 1 čelendž po poluvremenu (ako su u pravu, ostaje im taj 1).
Weenie Pooh Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 7 hours ago, copkillah said: Nije to lapsus, to je neznanje. Šta kaže Straja, hoće igrati Podolski protiv nas?
Weenie Pooh Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 3 hours ago, Timmy said: Medjutim igrači stalno sugerišu sudiji. I to je najveća mana vara. Lepo da treneri dobiju pravo na po 1 čelendž po poluvremenu (ako su u pravu, ostaje im taj 1). Mogu da sugerišu do sutra, dobiće samo žuti karton. Čelendž bi bio pravo rešenje (možda više od jednog po poluvremenu) ali nisu hteli da umešaju trenere/igrače baš nikako, mora sudija da zadrži svaku trunčicu autoriteta.
Zico Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Fabinho-Matip stoperski tandem, good luck with that.
Weenie Pooh Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Beggars can't be choosers. Na klupi su od defanzivaca još samo Moreno i (recimo) Milner.
Weenie Pooh Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 (edited) Šućur Alahu, reklo bi se da će bar biti nomalna formacija u napadu (brazilski centarfor, oko njega pravoverna krila) umesto debilizma koji se gledao do pre mesec dana (Salah CF, Mane i Šaćiri/Keita krila, Firmino #10). Edited February 19, 2019 by Weenie Pooh
radnik Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 35 minutes ago, Weenie Pooh said: Beggars can't be choosers. Kod nas je uvek srce bilo bitno ... tako da ... navikli smo ... Sredina mora pomagati tu odbranu. Ne svidja mi se Fabinho kao CD lose iznosi loptu, garant ce mu bar 1 oduzeti/preseci. Za napad se slezem, jedino logicno.
Recommended Posts