Zico Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 1 minute ago, Timmy said: Ma ne Tadić, pusti ovog šta lupa. Strelac gola je bio u ofsajdu. Zar nije sviran ofsajd TAdicu? On je bio pored golmana dok je drugi igrac glavom sutirao, mislim da taj igrac koji je dao gol nije bio u ofsajdu
borris_ Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Poništen je jer Real ne smije da ispadne. To je barem jasno.
borris_ Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Ne može Ajax da izdrži ovakav prašinu 90mn. Postići će Real gol na kraju, nažalost.
Timmy Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 (edited) 3 minutes ago, borris_ said: Poništen je jer Real ne smije da ispadne. To je barem jasno. Tebi je to jasno i pre utakmice bilo. Jebote, odrastao si covek, smiri se malo. Edited February 13, 2019 by Timmy
J.R. Cash Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 5 minutes ago, Zico said: NE seri da Ajax napada sa leve na desnu stranu. Tadic je uticao na gol isto kao sto sam ja uticao iz svoje dnevne sobe Sve i da uzmemo da je uticao tako sto se nasao na putu i zasmetao golmanu u panicnoj intervenciji, koja nije imala nikakve sanse da uspe, u momentu kad je Kurtoa naskocio na njega, Tadic nije bio u ofsajdu. Izvadili su frejm van konteksta i ponistili gol. Tako su mogli da zamrznu sliku kad Ramos spusta ruku na Tadicevo rame i da dosude penal za Ajaks u onoj akciji kad je Tadic pogodio stativu. 5 minutes ago, Timmy said: Pa čovek koji je dao gol je bio u pasivnom ofsajdu, pa se aktivirao. Čist ofsajd ko suza. Nije Taljafiko bio u ofsajdu.
borris_ Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Je suis calme. Jednom kada ispadne od španskog kluba smiri se. Bravo Vinicius.
renne Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 12 minutes ago, John Coltrane said: Tovari švabe protiv koga igra štutgart?
Timmy Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Ovi se raduju, a u pozadini navijač Ajaxa pokazuje sudiji da pogleda var i sad
189- Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 kako igra vinicius? jel im bas stvarno treba hazard?
MiddleClass Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 2 minutes ago, renne said: protiv koga igra štutgart? +1 #pativestfalijo
MiddleClass Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Just now, 189- said: kako igra vinicius? jel im bas stvarno treba hazard? Povraca mi se od Vinicijusa i Reguliona. Ko da su Deportivo...
Recommended Posts