February 13, 20196 yr 1 minute ago, Timmy said: Ma ne Tadić, pusti ovog šta lupa. Strelac gola je bio u ofsajdu. Zar nije sviran ofsajd TAdicu? On je bio pored golmana dok je drugi igrac glavom sutirao, mislim da taj igrac koji je dao gol nije bio u ofsajdu
February 13, 20196 yr Ne može Ajax da izdrži ovakav prašinu 90mn. Postići će Real gol na kraju, nažalost.
February 13, 20196 yr 3 minutes ago, borris_ said: Poništen je jer Real ne smije da ispadne. To je barem jasno. Tebi je to jasno i pre utakmice bilo. Jebote, odrastao si covek, smiri se malo. Edited February 13, 20196 yr by Timmy
February 13, 20196 yr 5 minutes ago, Zico said: NE seri da Ajax napada sa leve na desnu stranu. Tadic je uticao na gol isto kao sto sam ja uticao iz svoje dnevne sobe Sve i da uzmemo da je uticao tako sto se nasao na putu i zasmetao golmanu u panicnoj intervenciji, koja nije imala nikakve sanse da uspe, u momentu kad je Kurtoa naskocio na njega, Tadic nije bio u ofsajdu. Izvadili su frejm van konteksta i ponistili gol. Tako su mogli da zamrznu sliku kad Ramos spusta ruku na Tadicevo rame i da dosude penal za Ajaks u onoj akciji kad je Tadic pogodio stativu. 5 minutes ago, Timmy said: Pa čovek koji je dao gol je bio u pasivnom ofsajdu, pa se aktivirao. Čist ofsajd ko suza. Nije Taljafiko bio u ofsajdu.
February 13, 20196 yr Author 12 minutes ago, John Coltrane said: Tovari švabe protiv koga igra štutgart?
February 13, 20196 yr Just now, 189- said: kako igra vinicius? jel im bas stvarno treba hazard? Povraca mi se od Vinicijusa i Reguliona. Ko da su Deportivo...