borris_ Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 6Kazalište snova Tuchel MU publika 🤣 PSG publika Ovaj MU igra istočnu konferenciju u toj NBA ligi? Ne pratim samo pitam.
MiddleClass Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Neka poceraju Olea i dovedu trenera na ljeto.
Mindaugas Žukauskas Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Kako ono nije drugi žuti za Kimpembea u prvom poluvremenu? Totalno drugu utakmicu bi imali. Sramotna odluka.
Giggsy Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Ako 7 hours ago, John Coltrane said: Korener pre prvog gola slika i prilika odbrane, Ako ne kupe stopera u sledecem prelaznom roku, da se nose. Ponizeni od tima koji ni pod tackom razno nece uzeti ovo
ArleKino Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Ne znam nijednog njemačkog trenera kojem bi uniforma oficira Vermachta bolje stajala nego Tuchelu. Ono, baš ga mogu zamisliti dok pokazuje na karti dokle su došli Guderijanovi tenkovi. Klopp je više Esse-Esse (Kruger) iz Mister Noa fazon Nijemca.
Meazza Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 (edited) 24 minutes ago, ArleKino said: Ne znam nijednog njemačkog trenera kojem bi uniforma oficira Vermachta bolje stajala nego Tuchelu. Ono, baš ga mogu zamisliti dok pokazuje na karti dokle su došli Guderijanovi tenkovi. Dobro je, nisam jedini koji ima slicne misli. Doduse ja jesam germanofob, ali ovo je utesno. Edited February 13, 2019 by Meazza
crtamOrasi Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Moj cale vec nekoliko godina odbija da ga zove ikako drugacije sem fasista Nego
Ratamahatta Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Hecking i Verner Lorant imaju klasicne nazi face, mnogo vise nego Tuhel. Kroos isto.
ToniAdams Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 5 hours ago, ArleKino said: Ne znam nijednog njemačkog trenera kojem bi uniforma oficira Vermachta bolje stajala nego Tuchelu. Ono, baš ga mogu zamisliti dok pokazuje na karti dokle su došli Guderijanovi tenkovi. Klopp je više Esse-Esse (Kruger) iz Mister Noa fazon Nijemca. Tuchel je klasičan srednji menadžment vermahta. Klop je visoki oficir što prebegne 44te.
John Coltrane Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 +100 na Diter Hehinga, taj je garant hapsio po istocnom Berlinu...
copkillah Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 3 hours ago, ToniAdams said: Tuchel je klasičan srednji menadžment vermahta. Klop je visoki oficir što prebegne 44te. Klop je Hanns Scharff (čitaj od tehnike pa nadalje ako te mrzi celo)
Recommended Posts