Weenie Pooh Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Nema smisla da se kvari predstava tako rano Link to comment
levi Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 ovi će sad da zvižde svom bivšem igraču? klasa Link to comment
Weenie Pooh Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Zviždali su mu od početka. Sad malo jače jer im je napastvovao metalnu ogradu. Link to comment
borris_ Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Hoće li ostati na kraju i jedan zdrav igrač? Link to comment
John Coltrane Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 1 minute ago, levi said: ovi će sad da zvižde svom bivšem igraču? klasa Totalno debilno, nije bilo neke “zle krvi” kad je odlazio. Jebem ti al smo popadali kao da je 85min Link to comment
samo_opusteno Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Prilican smor od utakmice. Na Trafordu kao i uvek pozoriste, neverovatno da 60k ljudi ne moze malo buke da stvori. Potrebno je ukidanje pravila o golu u gostima, mozda bi tada domaca ekipa igrala za gol vise umesto kontrolisanog rizika. Link to comment
Meazza Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Gde sam bio, sta sam gledao? 45 minuta, ej. Ma ja nisam normalan. Link to comment
Jozef K. Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Katastrofa obe utakmice. Link to comment
Giggsy Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 U drugi ponedeljak emam internet/da slabo radi/da radi/ da sam tesko u bolestan/u komi Zauvek Unted Link to comment
Fakundo Sava Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 8 minutes ago, samo_opusteno said: Prilican smor od utakmice. Na Trafordu kao i uvek pozoriste, neverovatno da 60k ljudi ne moze malo buke da stvori. Potrebno je ukidanje pravila o golu u gostima, mozda bi tada domaca ekipa igrala za gol vise umesto kontrolisanog rizika. zašto ovo ne probaju makar jednu sezonu,da vidimo kako izgleda, a proužetke mogu da skrate na 20minuta Link to comment
crtamOrasi Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Just now, Jozef K. said: Katastrofa obe utakmice. Mi i pokušavamo nešto, Porto maksimalno opstruiše. Link to comment
Jozef K. Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Mi i pokušavamo nešto, Porto maksimalno opstruiše.To da, ali sem stative Džeka maksimalno je bilo prilika da se uđe u priliku. Link to comment
Miljenko Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 5 minutes ago, Meazza said: Gde sam bio, sta sam gledao? 45 minuta, ej. Ma ja nisam normalan. To sam i ja pomislio. Neverovatan broj gresaka, kod relativno lakih dodavanja. Link to comment
borris_ Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 (edited) Kada smo igrali protiv Reala i Barse jedva smo disali. MU je daleko od tog nivoa. I mi doduše. Edited February 12, 2019 by borris_ Link to comment
Weenie Pooh Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Sad kad su ušli i Sanchez i Mata, Solskjaer baš dominira u kategoriji normalnih brojeva na dresu. Jeste da je Martial morao da izađe, ali ipak. Još Lukaku kad bi uskočio umesto Matića ili Herere... Link to comment
Recommended Posts