Jump to content
IGNORED

La Liga 2018/19

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

Ko bi ovaj, poznat mi odnekud?

• Replies 868
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

125

• MiddleClass

78

• Meazza

64

• John Coltrane

56

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tebas opet napada klubove koji kupuju zvijezde španskih klubova. Poslije PSG-a sada sere protiv Juventus i Intera. 

Posted
12 minutes ago, borris_ said:

Tebas opet napada klubove koji kupuju zvijezde španskih klubova. Poslije PSG-a sada sere protiv Juventus i Intera. 

Ma budala, covek je umislio da stigne Premier ligu po prihodima, pa mu svaki odlazak fudbalske zvezde kvari plan. Prodao prava Fejzbuku za Aziju za besplatne prenose. Sad je umislio da se jedna tekma La Lige igra na teritoriji SAD-a, Udruzenje profi fudbalera je izricito protiv toga. Koji mec misli da im uvali, Levante - Hetafe?¿

Posted
24 minutes ago, John Coltrane said:

Ko bi ovaj, poznat mi odnekud?

ovaj što piše? verovatno si ga gledao kod kojotovh Hrvata na Tribini.hr, gostuje ponekad

Posted
1 minute ago, levi said:

ovaj što piše? verovatno si ga gledao kod kojotovh Hrvata na Tribini.hr, gostuje ponekad

Tako je. Pozvali ga kad su radili specijal o Srbiji.

@Cane Vukic Prebranac

Jel bas dobar lik, onako za bookmarks ili ?

Posted

Real Madrid smatra da ce uvodjenjem VAR-a sudjenje u Spaniji napokon biti dobro, jer su propatili zadnjih deset godina a to govori i broj osvojenih titula.

Zemljo, otvori se :D

Posted

Mozda im bude bitno sada kada je Ronaldo otisao.:D

Posted
5 minutes ago, Miljenko said:

Mozda im bude bitno sada kada je Ronaldo otisao.:D

Mislim jbt i oni i Barsa da cute narednih 50 godina, nema to obraza :)

Posted

Taj Levante se pretplatio na neke ludilo golove, prosle godine je bilo par dobrih, onaj volej Rodrigeza mi je bas ostao u secanju...

Posted
17 hours ago, John Coltrane said:

Tako je. Pozvali ga kad su radili specijal o Srbiji.

@Cane Vukic Prebranac

Jel bas dobar lik, onako za bookmarks ili ?

Добар је Михо, одличне анализе има. Генерално, много је добар сајт Телеспорт, има добрих текстова.

Posted

Kojeg novinara sa telesporta je V.Novaković sa SK nazvao najboljim u jednoj od onih mundijalskih specijala 

Posted

Добар је Михо, одличне анализе има. Генерално, много је добар сајт Телеспорт, има добрих текстова.

Bobami sinoc oci ostavih na tabletu-dobar je Susec o Švabama ‘82 Shuster vs.Brajtner, pa tekst o Selti s kraja 90tih... hvala za preporuku

Sent from my iPhone using Tapatalk