April 7, 20195 yr 1 minute ago, John Coltrane said: I ja ne pamtim da je neko skoro Oblaku zabio van 16m. Uspavljujem klinca i kako je Suarez potegao ja procedim "ma sutni svojoj mami sa 20metara" kad junior poce da bunca "hocu mamu, hocu mamu" . Inace, Simeone je trebalo da krene sa Moratom, ako je vec hteo sva 3 boda, pa da ovog gurbeta cuva za kraj. Kosta od pocetka u derbijima je tempirana bomba.
April 7, 20195 yr 4 minutes ago, MiddleClass said: Najdosadnija liga u univerzumu. Sampion se zna u novembru. Zamisli da jos koja ekipa poput Elite u ligi, znalo bi se jos u septembru. Druge lige su opet mnogo bolje, pricas tako svasta.
April 7, 20195 yr 13 hours ago, Weenie Pooh said: Zna li se šta je rekao? Gde su čuveni španski čitači sa usana? Posrao se po sudijinoj materi-kurvi. I taj sudija je snowflake.
April 11, 20195 yr On 7.4.2019. at 11:03, ArleKino said: Posrao se po sudijinoj materi-kurvi. I taj sudija je snowflake. 8 tekmi za Koštu. Cela asocijacija je snowflake
April 13, 20195 yr Večeras Seviljski derbi... Očekujem 2 penala, 2 crvena, tuču na terenu...... Sve ispod toga, biće mirna i dosadna utakmica... I nek pobedi Betis...
April 14, 20195 yr Sve si promasio Sevilja - Betis 3:2 (1:0) /El Hadadi 26, Sarabija 59, Vazkez 64 - Lo Selso 55, Teljo 82/
April 14, 20195 yr sledeće kolo Getafe - Sevilla u nedelju, skoro pa plejof za ligu šampiona mada i Valencia čeka iz drugog plana
April 21, 20195 yr koji masakr Seville uz pomoć Var-a, dva penala i crveni karton za poluvreme ono pravilo da se ne svira ruka ako je lopta prvo pogodila neki drugi deo tela se baš selekivno primenjuje
April 21, 20195 yr On 14.4.2019. at 17:59, levi said: sledeće kolo Getafe - Sevilla u nedelju, skoro pa plejof za ligu šampiona mada i Valencia čeka iz drugog plana Ne igra Hetafe dobro u poslednjih par kola. Ovo ih je izvuklo lebdenje ruku seviljskih berberina. Nisu nimalo sigurni za to 4 mesto. Edited April 21, 20195 yr by pasha
April 21, 20195 yr daleko od toga da su sigurni. sad se tek zakuvalo. nisu sigurni ni za grupe LE, mogu lako da budu 6. ali super je što su uopšte u priči za CL pet kola pre kraja. mada već u sledećm kolu Getafe čeka Real, a Sevilla Rayo.. sviđa mi se i što nisu paljevine. imaju najbolju sezonu u istroiji, bore se za ligu šampiona, a stadion kežualno popunjen. nema nekog loženja
April 21, 20195 yr Meni je drago zbog Maksimovica koji im odbrambeno drzi sredinu terena i sto su ispred Valensije koja ga nije htela zadrzati. Da su u prethodnih par kola protiv slabijih protivnika odradili dobar posao sada bi skoro sigurno bili u 4.