Grandilof Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Ju kakva tekma Villareal - Barca, ovi imali 4:2 i crveni i onda golcina Messi-ja iz slobodnjaka i Suarez za 4:4...
Facundo Orellana Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Najbolja liga. Messi bolje izvodi slobodnjake od penala. Žao mi žute podmornice. Nadam se da ne ispadaju, igraju super fudbal, ali često imaju faze teškog raspadanja.
Miljenko Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Odlicno prvo poluvreme i jos bolje drugo. Jedino u Spaniji tim sa zacelja, moze da odigra ovako dobro protiv top ekipe.
189- Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 villarreal za tri dana prokockao 2-0 protiv celte (2-3 na kraju) i 4-2 sada...
Mindaugas Žukauskas Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 1 hour ago, Facundo Orellana said: Najbolja liga. Ne znam zašto samo pobornici ovog drevnog takmičenja imaju potrebu da napišu ovu gore floskulu. Ne sećam se da je neko izjavio nešto slično na PL topiku, tamo se to valjda podrazumeva. Msm, odnos broja stranica na ova dva topika, negde približan odnosu broja pasova na tekmi Man. Siti - Njukasl, dovoljno govori.
Meazza Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Sto je 1 ex-yu forum opste namene merilo za bilo sta?
MiddleClass Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Ko sto ce 4:4 rezultat uvjek biti mjerilo za los fudbal sa uzasnim odbranama...
Facundo Orellana Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 (edited) 9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne znam zašto samo pobornici ovog drevnog takmičenja imaju potrebu da napišu ovu gore floskulu. Ne sećam se da je neko izjavio nešto slično na PL topiku, tamo se to valjda podrazumeva. Msm, odnos broja stranica na ova dva topika, negde približan odnosu broja pasova na tekmi Man. Siti - Njukasl, dovoljno govori. Taman da se javi neki uvređeni obožavalac ostrvskih drvoseča. Sreća što se gomila kvalitetnih inostranih fudbalera takođe lopta na ostrvu već decenijama, inače ne bih razlikovao škotsku od engleske lige. Edited April 3, 2019 by Facundo Orellana
Mindaugas Žukauskas Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Nesam ja uvređen, niti obožavalac bilo čega, samo konstatujem kako je nepravedno prema Najboljoj ligi na svetu da ima svega 45 stranica, naspram onih 600 u komšiluku. Verovatno ima neka teorija zavere, ili se masa ljudi ne razume u fudbal.
levi Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 masu ljudi ne zanima fudbal, nego pop-kultura™ oko fudbala, lože se na loženje na fudbal, na predstavu o sebi kao fanu, a ne na fudbal inače sam fudbal je daleko najkvalitetniji u Španiji
Lancia Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 49 minutes ago, levi said: masu ljudi ne zanima fudbal, nego pop-kultura™ oko fudbala, lože se na loženje na fudbal, na predstavu o sebi kao fanu, a ne na fudbal inače sam fudbal je daleko najkvalitetniji u Španiji narafski mada nije samo pop-kultura, vec kod mnogih istinska i tradicionalna kultura i zaludjenost za fudbal i daj boze da zabarska liga bude ko nekad. a ne smeta nista da ostrvljani drze banku, bar je tamo na topiku uvek dobro zezanje.
Facundo Orellana Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Džastin Biber je slušaniji danas od Betovena, pa nešto ne vidim da je i kvalitet na njegovoj strani.
Recommended Posts