Jump to content
IGNORED

La Liga 2018/19

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

To je bilo za vikend protiv Atletika i to prilicno blizu aut linije i protivnickih navijaca.

• Replies 868
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

125

• MiddleClass

78

• Meazza

64

• John Coltrane

56

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne sme covek vise ni da sprda luzere. Kuda ide svet?

Posted

U odsustvu nekog drugog loptanja sinoc sam malo gledao Eibar-Hetafe i domacina koji uspeva da stigne zaostatak od 0:2 protiv ekipe koja figurira ozbiljno da igra Evropu, a sad se privodi kraju Selta-Levante 1:4 (propustio sam otpustanje onog debeljaka u kosulji i prsluku iako su ga sutnuli jos u novembru), obavezno videti treci gol gostiju i kako je smekerski HoseLuisMorales (c) cusnuo loptu pored golmana, kao na malom fudbalu.

Valjda je oku danas prijalo malo spanskog sunca i (kao i sinoc) malo vise golova od onoga sto gledam iz vikenda u vikend prateci Simeonea.

pomenuti debeljko

antonio-mohamed-monterrey_1qb2ir3nlr8u01

viigo-spain-spanish-first-league-footbal

Posted

Pa sudija pusti, stopostotna sansa za Valladolid i ovaj sudi ofsajd gde ga nema. Pa imas VAR za to posle pa gledaj sunce li ti. Pritom Visko prica 15ogodisnji plan Barse nista ne konstatujuci... :isuse:

Posted

Valverde je nekompetentni magarac, nisam ni sumnjao da će da mu produže ugovor. Pomislio bi čovek da ih trenira Rinus Mihels s obzirom na budalaštine koje se mogu čuti od uprave kluba.

Posted

Jbt, kupi titule velikom Realu ispred nosa i opet ne valja... :fantom:

Posted

+1 

Stavise, sampion uzimanja najluzerskijeg trofeja. :D 

Posted

ma pusti to, za evropu im svaka čast

ali kako i od koga sve kući gube to je neverovatno

Posted

La Liga na iTV 4 od ovog kola startuju sa Levante-Real. Znam da zvuci suludo ali lakse mi je, iz Srbije, gledati iTV nego one ostale SK3+