Jump to content

Featured Replies

To je bilo za vikend protiv Atletika i to prilicno blizu aut linije i protivnickih navijaca.

Ne sme covek vise ni da sprda luzere. Kuda ide svet?

U odsustvu nekog drugog loptanja sinoc sam malo gledao Eibar-Hetafe i domacina koji uspeva da stigne zaostatak od 0:2 protiv ekipe koja figurira ozbiljno da igra Evropu, a sad se privodi kraju Selta-Levante 1:4 (propustio sam otpustanje onog debeljaka u kosulji i prsluku iako su ga sutnuli jos u novembru), obavezno videti treci gol gostiju i kako je smekerski HoseLuisMorales (c) cusnuo loptu pored golmana, kao na malom fudbalu.

Valjda je oku danas prijalo malo spanskog sunca i (kao i sinoc) malo vise golova od onoga sto gledam iz vikenda u vikend prateci Simeonea.

pomenuti debeljko

antonio-mohamed-monterrey_1qb2ir3nlr8u01

viigo-spain-spanish-first-league-footbal

Pa sudija pusti, stopostotna sansa za Valladolid i ovaj sudi ofsajd gde ga nema. Pa imas VAR za to posle pa gledaj sunce li ti. Pritom Visko prica 15ogodisnji plan Barse nista ne konstatujuci... :isuse:

Valverde je nekompetentni magarac, nisam ni sumnjao da će da mu produže ugovor. Pomislio bi čovek da ih trenira Rinus Mihels s obzirom na budalaštine koje se mogu čuti od uprave kluba.

Girona opet sekira Reala 

Kakvo drugo poluvreme zasad... :laugh:

Djirona ubica divova.

Jbt, kupi titule velikom Realu ispred nosa i opet ne valja... :fantom:

Koliko je sevilja luzerska ekipa

+1 

Stavise, sampion uzimanja najluzerskijeg trofeja. :D 

ma pusti to, za evropu im svaka čast

ali kako i od koga sve kući gube to je neverovatno

La Liga na iTV 4 od ovog kola startuju sa Levante-Real. Znam da zvuci suludo ali lakse mi je, iz Srbije, gledati iTV nego one ostale SK3+

Koji je raspad ova Barsa.

Lahoz :laugh: