John Coltrane Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 To je bilo za vikend protiv Atletika i to prilicno blizu aut linije i protivnickih navijaca.
Meazza Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Ne sme covek vise ni da sprda luzere. Kuda ide svet?
John Coltrane Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 U odsustvu nekog drugog loptanja sinoc sam malo gledao Eibar-Hetafe i domacina koji uspeva da stigne zaostatak od 0:2 protiv ekipe koja figurira ozbiljno da igra Evropu, a sad se privodi kraju Selta-Levante 1:4 (propustio sam otpustanje onog debeljaka u kosulji i prsluku iako su ga sutnuli jos u novembru), obavezno videti treci gol gostiju i kako je smekerski HoseLuisMorales (c) cusnuo loptu pored golmana, kao na malom fudbalu. Valjda je oku danas prijalo malo spanskog sunca i (kao i sinoc) malo vise golova od onoga sto gledam iz vikenda u vikend prateci Simeonea. pomenuti debeljko
Grandilof Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Pa sudija pusti, stopostotna sansa za Valladolid i ovaj sudi ofsajd gde ga nema. Pa imas VAR za to posle pa gledaj sunce li ti. Pritom Visko prica 15ogodisnji plan Barse nista ne konstatujuci...
Deco Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Valverde je nekompetentni magarac, nisam ni sumnjao da će da mu produže ugovor. Pomislio bi čovek da ih trenira Rinus Mihels s obzirom na budalaštine koje se mogu čuti od uprave kluba.
MiddleClass Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Jbt, kupi titule velikom Realu ispred nosa i opet ne valja...
Meazza Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 +1 Stavise, sampion uzimanja najluzerskijeg trofeja.
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 ma pusti to, za evropu im svaka čast ali kako i od koga sve kući gube to je neverovatno
John Coltrane Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 La Liga na iTV 4 od ovog kola startuju sa Levante-Real. Znam da zvuci suludo ali lakse mi je, iz Srbije, gledati iTV nego one ostale SK3+
Recommended Posts