Lancia Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 16 minutes ago, John Coltrane said: Na osvonu cega znas da bi trebalo da bude u zatvoru? Za tako nesto je potrebna osuda a ne optuzba. U Spaniji je npr. jedan momak zbog zlupotrebe platne kartice, radi se o beznacajnoj sumi, odlezao 6 godina zatvora, zbog utaje poreza Mesi, Kristina i kompanija u iznosima od kojih se vrti u glavi, nisu dobili ni dan zatvora. Jos nisam sreo coveka, koji je rekao da ne bi trebalo da su u zatvoru.
Weenie Pooh Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 1 hour ago, gervasius twinkleminkleson said: ... To da bi trebalo da bude u zatvoru je moje mišljenje, a na osnovu onoga što znamo, počevši od toga da su lažne optužbe za silovanje rjetke, a trebalo bi stvarno da budeš jako baksuzan da ti se dese takve dvije u životu. Silovanje je praktično nemoguće dokazati i ovako, a kamoli kad je optuženi neko ko ima neiscrpan izvor para Daleko od toga da mi je namera da branim lik i delo 1 Ronalda, ali logika ti je više nego upitna. Dokazano lažnih optužbi za silovanje smo se bar nagledali poslednjih godina, nije nikakav baksuz u pitanju - učestalost optužbi samo raste sa količinom novca kojom raspolažeš.
Meazza Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Osim sto je ovaj prakticno priznao u onom dokumentu.
Weenie Pooh Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Priznao je samo da nije prestao kad mu je tražila da prestane, što je prilično sketchy. Ti detalji podsećaju na slučaj one budale sa madracom koja je dečku u sred seksa rekla da neće više, on prestao, a ona ga ipak optužila za silovanje. Kad su joj sa univerziteta odbacili tužbu, ona je snimila filmski reenactment čina kako bi svetu pokazala šta joj se desilo (jebe je neki glumac sasvim regularno, ona mu kaže da prestane, on prestane). Posle je po svud kampusu vukla madrac na kom je "bila silovana" u vidu nekakvog performansa. U Ronaldovom slučaju dodatno komplikuje stvar taj hush money koja je navodna žrtva uzela za diskreciju, da bi tek deceniju kasnije odlučila da ga optuži. Ja se stvarno ne bih zaletao sa procenama i osudama.
Lancia Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Priznao je samo da nije prestao kad mu je tražila da prestane, što je prilično sketchy. Ti detalji podsećaju na slučaj one budale sa madracom koja je dečku u sred seksa rekla da neće više, on prestao, a ona ga ipak optužila za silovanje. Kad su joj sa univerziteta odbacili tužbu, ona je snimila filmski reenactment čina kako bi svetu pokazala šta joj se desilo (jebe je neki glumac sasvim regularno, ona mu kaže da prestane, on prestane). Posle je po svud kampusu vukla madrac na kom je "bila silovana" u vidu nekakvog performansa. U Ronaldovom slučaju dodatno komplikuje stvar taj hush money koja je navodna žrtva uzela za diskreciju, da bi tek deceniju kasnije odlučila da ga optuži. Ja se stvarno ne bih zaletao sa procenama i osudama. Vrlo sketchy ne zajebavaj Vini. To sto nije klasicno silovanje ala Psi od slame, ne opravdava akt. No means no, jbg.
Meazza Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Zapravo bas me briga. Ne treba mi nista vise od ogavnog ponasanja na terenu da ga proglasim za govno. Da li je jos i silovateljsko govno nadam se da ce se jednom utvrditi.
Weenie Pooh Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 @Majo Ne opravdavam ja ništa, samo kažem da se ne treba zaletati, niti proglašavati onaj dokument za nekakvo "priznanje" - isto kao što sa druge strane ne bi trebalo reći da isplata od $375,000 dolara znači da ga bez osnova goni.
gervasius twinkleminkleson Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 26 minutes ago, Weenie Pooh said: Priznao je samo da nije prestao kad mu je tražila da prestane, što je prilično sketchy. Na ovo stvarno ne znam sta bi rekao, osim da je prilicno problematicno
Weenie Pooh Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Naravno da je problematično, ali tako stoji u Ronaldovoj izjavi. On tvrdi da je "she said no several times" ali "made herself available while lying on the side". Otprilike kaže "ma htela je, kurva" što je bez sumnje odvratno ali nikako ne može da se tretira kao priznanje. Kao što rekoh gore, ima milion tih slučajeva gde je sud prinuđen da gleda u pasulj da bi povukao granicu u tim hoću-neću situacijama.
Meazza Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 8 minutes ago, Weenie Pooh said: što je bez sumnje odvratno ... sto kaze i Gervasius, samo drugim recima (govno).
Cane Vukic Prebranac Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 Ако би га у Шпанији осудили за силовање, да ли би Италија била дужна да га испоручи? Или би могао да буде неки Роман Полански?
Lancia Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 3 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Ако би га у Шпанији осудили за силовање, да ли би Италија била дужна да га испоручи? Или би могао да буде неки Роман Полански? Amerika je u pitanju valjda, nema Spanija nista s tim.
porucnik vasic Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 (edited) On 13.12.2018. at 11:42, gervasius twinkleminkleson said: ... To da bi trebalo da bude u zatvoru je moje mišljenje, a na osnovu onoga što znamo, počevši od toga da su lažne optužbe za silovanje rjetke, a trebalo bi stvarno da budeš jako baksuzan da ti se dese takve dvije u životu. Naravno da nece nikad završiti u zatvoru. Silovanje je praktično nemoguće dokazati i ovako, a kamoli kad je optuženi neko ko ima neiscrpan izvor para Да зајебемо судове, и да га уштројимо? Edited December 14, 2018 by porucnik vasic
Lancia Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 45 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Готиван овај Ваљадолид pogotovo kad izgubi od Atletika
Recommended Posts