Lancia Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 3 hours ago, Giggsy said: Slicna razdaljina kao protiv Neuera u 119. minutu na Marakani. Tad je zviznuo loptu na tribine. Igracina. Nikad Maradona Meni sasvim dovoljno, da uzivam iz nedelje u nedelju. Ni kad sam gledao Maradonu, Ronalda, Zidana, Ronaldinja....nisam razmisljao o Peleu ili Krojfu. Kao i vecno poredjenje Real - Ajaks - Bajern - Milan - Barselona. Sve u svoje vreme.
MiddleClass Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Evo prilog da moderacija ne zakljuca topik zbog neaktivnosti. Ronaldo je letos stigao u Torino iz Real Madrida, gde je čak deceniju vodio veliku borbu sa Mesijevom Barselonom, ali i samim Argentincem za individualna priznanja. "Možda mi nedostaje Mesi... Igrao sam u Engleskoj, Španiji, Italiji i Portugaliji, a on je i dalje u Španiji. Možda sam mu ja potrebniji... Život je izazov, volim ih i oni čine ljude srećnim", rekao je Ronaldo za Gazetu delo Sport. Na račun Mesija, pet puta najboljeg fudbalera sveta kao i Ronaldo, ima samo reči hvale. "Voleo bih da jednog dana dođe u Italiju. Nadam se da će prihvatiti izazov kao ja, ali ako je srećan u Barseloni poštujem to. On je sjajan igrač i dobar momak", zaključio je Ronaldo. Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni u koju je došao sa 14 godina iz Argentine, a onda osvojio sve što je mogao, baš kao i Ronaldo u Real Madridu."
Lancia Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 (edited) 21 minutes ago, MiddleClass said: Evo prilog da moderacija ne zakljuca topik zbog neaktivnosti. Ronaldo je letos stigao u Torino iz Real Madrida, gde je čak deceniju vodio veliku borbu sa Mesijevom Barselonom, ali i samim Argentincem za individualna priznanja. "Možda mi nedostaje Mesi... Igrao sam u Engleskoj, Španiji, Italiji i Portugaliji, a on je i dalje u Španiji. Možda sam mu ja potrebniji... Život je izazov, volim ih i oni čine ljude srećnim", rekao je Ronaldo za Gazetu delo Sport. Na račun Mesija, pet puta najboljeg fudbalera sveta kao i Ronaldo, ima samo reči hvale. "Voleo bih da jednog dana dođe u Italiju. Nadam se da će prihvatiti izazov kao ja, ali ako je srećan u Barseloni poštujem to. On je sjajan igrač i dobar momak", zaključio je Ronaldo. Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni u koju je došao sa 14 godina iz Argentine, a onda osvojio sve što je mogao, baš kao i Ronaldo u Real Madridu." tvoj Ibra o Modricevoj tituli Gianluigi Buffon ‘El muro’, Lilian Thuram ‘El animal’, Thiago Silva ‘Completo’, Fabio Cannavaro ‘Pitbull’, Maxwell ‘Elegante’, Iniesta ‘Mágico’, Patrick Vieira ‘Líder’, Xavi ‘Perfecto’, Pavel Nedved ‘Máquina’, Lionel Messi ‘Genio’ y Zlatan Ibrahimovic ‘Dios’. Edited December 10, 2018 by Majo
MiddleClass Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Dobro, stavio je Mesija u rang sa Savicevicem. Slazem se tu sa njim.
Lancia Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 15 minutes ago, MiddleClass said: Dobro, stavio je Mesija u rang sa Savicevicem. Slazem se tu sa njim. Cudo nema Kristine
MiddleClass Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Normalno da nema, kad igraju njih 11 protiv njega.
Giggsy Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 On 9.12.2018. at 12:28, Majo said: Meni sasvim dovoljno, da uzivam iz nedelje u nedelju. Ni kad sam gledao Maradonu, Ronalda, Zidana, Ronaldinja....nisam razmisljao o Peleu ili Krojfu. Kao i vecno poredjenje Real - Ajaks - Bajern - Milan - Barselona. Sve u svoje vreme. Naravno. Zato sam i naglasio da je igracina... Ali, nikada nista nije uradio za repku koju volim, niti za klub koji volim (naprotiv).
gervasius twinkleminkleson Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Stani, ko nije nikad nista uradio za reprezentaciju?
Lancia Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 43 minutes ago, Giggsy said: Naravno. Zato sam i naglasio da je igracina... Ali, nikada nista nije uradio za repku koju volim, niti za klub koji volim (naprotiv). Koji to klub volis? Mislim Messi nije uradio nigde nista osim u Barsi, po tome bi onda svi imali pravo da se ljute na njega.
Lancia Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 38 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: Stani, ko nije nikad nista uradio za reprezentaciju? Gledam sad. Jedno finale SP, tri finala J. Amerike. svetska titula sa mladima i na Olimpijadi, 64 gola. 38 asistencija. Takoreci nista
John Coltrane Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 7 hours ago, MiddleClass said: Evo prilog da moderacija ne zakljuca topik zbog neaktivnosti. Ronaldo je letos stigao u Torino iz Real Madrida, gde je čak deceniju vodio veliku borbu sa Mesijevom Barselonom, ali i samim Argentincem za individualna priznanja. "Možda mi nedostaje Mesi... Igrao sam u Engleskoj, Španiji, Italiji i Portugaliji, a on je i dalje u Španiji. Možda sam mu ja potrebniji... Život je izazov, volim ih i oni čine ljude srećnim", rekao je Ronaldo za Gazetu delo Sport. Na račun Mesija, pet puta najboljeg fudbalera sveta kao i Ronaldo, ima samo reči hvale. "Voleo bih da jednog dana dođe u Italiju. Nadam se da će prihvatiti izazov kao ja, ali ako je srećan u Barseloni poštujem to. On je sjajan igrač i dobar momak", zaključio je Ronaldo. Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni u koju je došao sa 14 godina iz Argentine, a onda osvojio sve što je mogao, baš kao i Ronaldo u Real Madridu." Mali ziheras
Lancia Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 5 minutes ago, John Coltrane said: Mali ziheras Kristina je zato igrala u Norvicu, Valjadolidu i sad u Fodji. Jos fali Elita na kraju karijere.
gervasius twinkleminkleson Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Kakav je izazov portugalsko govno izabralo, jako hrabro. Svaki put je kretao sa dna. Svaka čast.
MiddleClass Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 34 minutes ago, Majo said: Gledam sad. Jedno finale SP, tri finala J. Amerike. svetska titula sa mladima i na Olimpijadi, 64 gola. 38 asistencija. Takoreci nista Cek, nijednom nije osvojio prvenstvo Juzne Amerike? "svetska titula sa mladima"? - svaka mu cast! Stao je rame uz rame sa Antonovom i Stanisom Mandicem!
Lancia Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 2 minutes ago, MiddleClass said: Cek, nijednom nije osvojio prvenstvo Juzne Amerike? "svetska titula sa mladima"? - svaka mu cast! Stao je rame uz rame sa Antonovom i Stanisom Mandicem! Mozda bi i osvojio, da nije igrao finala, ko Kristina
Recommended Posts