Lancia Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Gelson u Atletiku super tim jorgandzija, ove godine ne izmice titula LS.
MiddleClass Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Koja krs od lige kad Sevilja igra drugo kolo kvalifikacija za LE. Ej, drugo kolo...
Krampa Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 15 hours ago, Cash said: Atletiko uzima La ligu ove sezone Nije nemoguće
Lancia Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 10 minutes ago, Krampa said: Nije nemoguće Lakse ce osvojiti LS, tesko je osvojiti ligu pored dva monstruma.
ArleKino Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 hour ago, Majo said: Lakse ce osvojiti LS, tesko je osvojiti ligu pored dva monstruma. Nisam siguran. Atletico se dobro pojačao, Real je ostao bez Ronalda, a Barcelona je...meh. Ja bih tipovao na Atletico kao prvaka.
Lancia Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 minute ago, ArleKino said: Nisam siguran. Atletico se dobro pojačao, Real je ostao bez Ronalda, a Barcelona je...meh. Ja bih tipovao na Atletico kao prvaka. mislim, daj boze
Cash Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 22 minutes ago, Majo said: mislim, daj boze Kako daj boze pa ti si za Barcu
Lancia Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 17 minutes ago, Cash said: Kako daj boze pa ti si za Barcu
Facundo Orellana Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 (edited) Barsa se baš trudi da ostavi odron kada se Messi penzioniše. Nisu mi jasni sa zavaljivanjem Mine (posle će ga juriti za 2-3 puta više para), dok im isluženi Pique igra, a ni Malcom i Artur mi ne deluju da će pokidati, mačke u džaku za najviši nivo, Dani Alvesoliki desni bek neće nikada stići, ali će zato da nakrckaju jedno 10 igrača u sredinu. Edited July 27, 2018 by Facundo Orellana
ArleKino Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 1 hour ago, Facundo Orellana said: Barsa se baš trudi da ostavi odron kada se Messi penzioniše. Nisu mi jasni sa zavaljivanjem Mine (posle će ga juriti za 2-3 puta više para), dok im isluženi Pique igra, a ni Malcom i Artur mi ne deluju da će pokidati, mačke u džaku za najviši nivo, Dani Alvesoliki desni bek neće nikada stići, ali će zato da nakrckaju jedno 10 igrača u sredinu. Problem oko Mine je broj stranaca u timu.
Facundo Orellana Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 34 minutes ago, ArleKino said: Problem oko Mine je broj stranaca u timu. Znam, onda im sređuješ državljanstvo, Južnoamerikancima se uvek može naći neki italijanski i španski predak, ili ne dovodiš igrače bez EU državljanstva.
Lancia Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 3 minutes ago, Meazza said: Sta je sa cuvenom katalonskom fabrikom talenata™ ? Sledece zvezde Riqui Puig i Xavi Simons. Nemoj posle, nisam ti rekao.
Recommended Posts