FPLS Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Navodnotm su obojica odbili Buducnost i nastavice karijeru u Spaniji.
Miralem Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 vidim covic resio da napadne sredinu tabele aba lige. ako ne uskoci neki zajeban igrac i odvede filipa. omic je bio jedino onako poluprijatno iznenadjenje prosle sezone, zar nisu mogli da ga zadrze?
FPLS Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Američki košarkaš Bili Baron novo je pojačanje Crvene Zvezde, potvrđeno je u klubu sa Malog Kalemegdana. Nadam se da je umesto Filipa, tanko je ovo za startera...
Calavera Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 1 minute ago, FPLS said: Američki košarkaš Bili Baron novo je pojačanje Crvene Zvezde, potvrđeno je u klubu sa Malog Kalemegdana. Nadam se da je umesto Filipa, tanko je ovo za startera...
Ratamahatta Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Opet smo poceli s Endru Visnjevskijima. Oh, well, da bog imo pa nemo.
FPLS Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 30 minutes ago, kobni zelaya said: Čekajte, koji je bolji - Jimmy ili Billy? Bolji je Bili. Prvo sam mislio da smo doveli Džimija, što mi je bilo meh, ali Bili je dobar potpis. Keroliki igrač, vrhunska prangija, a odbrana korektna. Nadam se da stiže kao zamena za Feldina, a da je u planu pass first plej.
theanswer Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 47 minutes ago, kobni zelaya said: Čekajte, koji je bolji - Jimmy ili Billy? meni je bolji džimi
Shaq Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 (edited) 9 hours ago, FPLS said: Otišli Ročesti, Omić i Dangubić. Antiću istekao ugovor, ali izgleda da će odigrati još jednu sezonu, Tomić ga želi u timu. Svi ostali su pod ugovorom, sem Fićka, ali kontam da će se s njim lako dogovoriti nastavak saradnje. Pokušaće da se reše Feldina i Lesora, na Lesora se možda neko i upeca, Feldinovog ugovora će se teško ratosiljati. Iz FMP-a prebacuju Nenadića, Borišu i Odža, a u suprotnom smeru šalju Jovanovića. Ristić izvesno prvo pojačanje. Shodno tome, realno je ovako nešto: Pojačanje, Fića Feldin, Lazić, Nenadić Dobrić, Davidovac, Radanov, Kešelj Pojačanje, Janković, Boriša Odžo, Ristić, Antić ako ce fico biti u timu, onda bolje da i ne pocinjemo :coffee: a ovaj tim gore nije ni za potapanje kupusa... Edited July 14, 2018 by Shaq
Recommended Posts