Micko8 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 49 minutes ago, theanswer said: ma šta mi napriča Da naprica se, tu su pare bile najmanji problem, na kraju mu je sve i isplaceno, decko ima ego jednog Lebron Dzejmsa a igracki je cist prosek na evropskom nivou.
levi Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 e ali igrač se odriče ugovora zbog dana kašnjenja, i ostaje bez ičega, na pola septembra kad su rosteri već formirani. koja priča za laku noć deco i onda potpisuje za 50% manje para, ali bez kašnjenja časna reč i sad treba da gurnemo dve olovke u nos i gaće na glavu, i da se pravimo da je to sve tako bilo
Joe D Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 ne verujem da neko tvrdi da je otisao zbog kasnjenja plata.
FPLS Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 44:39 poluvreme protiv Niznjeg. Ocekivano nepovezana igra, ali kud i kamo to izgleda bolje nego prosle godine u ovo vreme. Borisa pokazuje znake zivota. Odzo bas dobar i dominantan. Beron i Reglend onako, van ritma, ali mislim da ce biti ok. Perperoglu je penzioner - Keselj vol. 2. Steta sto nije Danga umesto njega tu, ekipa bi bila znatno konkurentnija. Ako je i bilo dileme oko Covica, mislim da je vise nema, raspojasao se malisan i gospodari terenom.
FPLS Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Vec dobrih 12 min Filip i Keselj zajedno na parketu U jednom momentu, petorka Reglend-Covic-Perperoglu-Keselj-Borisa.
Apollo Creed Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 14 minutes ago, FPLS said: Vec dobrih 12 min Filip i Keselj zajedno na parketu U jednom momentu, petorka Reglend-Covic-Perperoglu-Keselj-Borisa. Utego Milanče!
Calavera Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 da nema fice i keselja, bila bi ovo jos i 1 simpaticna ekipa
Jozef K. Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Ali ima. Tako da nema šanse da ih gledam ove godine.
hrkljush boys_2 Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Za Kešelja ne vjerujem da će biti u 12 kada se svi oporave i okupe, Fića je tu, šta je tu je, i ja bih volio da smo maznuli možda neko sveučilištarca, ali baš da će mi ogaditi gledanje Zvezde, to nisu ni daleko gori od njega uspjeli. Jedino tata njegov to može uraditi ukoliko opet krene sranje sa platama, budžetom ili njegovo petljanje struci u rad.
shiljapaja Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Igraće Kešelj sigurno kod Tomića. Od svih igrača, njega trener najbolje poznaje.
Recommended Posts