Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2018/19

Ros

Recommended Posts

Posted

Ako uspemo da dobijemo drugu i maksimalno prebacimo pritisak na njih, mislim da nece izdrzati i bice 3:0 ili 3:1 za nas, ali bitno je da odigramo sa jos vise koncentracije i sutra svi da vezbaju slobodna :D

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

467

• harper lee

412

• Apollo Creed

292

• Shaq

280

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Оно што је битно јесте да је екипа максимално наложена, то се видјело још против Партизана а и вечерас. Такав приступ и жеља је много недостајао прошле сезоне у кључним утакмицама. Не знам да ли је до Томића, ако јесте, свака част.

Posted

do sad je bilo na po 7 dana razmaka, sad kreće zgusnuto, treba naši matori da se odmore

Posted

A naši matori su malo igrali. Odličan raspored minuta

Posted

Ključno za seriju bi moglo da bude odsustvo Džikića sa klupe Budućnosti. On bi ih naštimao za Zvezdu samo tako. Što se zamerki včrs tiče napravljeno je brdo nepotrebnih sitnih faulova daleko od reketa, koji su u velikoj meri završili poenima sa bacanja. Poklonjeno bez potrebe 15ak lakih poena. Jeste kriterijum u nekim od tih situacija bio možda diskutabilan ali na ovome treba raditi pre utakmice 2, i posebno pre Podgorice.

Posted

Lepo veče, dobar basket i četvrti put oprana Budućnost, pobedu je doneo Tomić sa svojim postavkama gde je vrlo brzo izbacio iz igre Gogu guranjem lopte u reket Odžu. Kada su ovi krenuli da skupljaju, krenuo je i šut.

Posted
10 minutes ago, Ros said:

A naši matori su malo igrali. Odličan raspored minuta

Da, niko nije preterao 22 minuta. Ono na cemu mora da se radi (pored ovoga sto Ducca navodi) je malo vise koncentracije na bacanjima i u gradjenju defanzivnog skoka jer nisam siguran da nam se u tri dana moze ponoviti ovakvo sutersko vece. Sipali smo veceras sa svih strana, ovako iz glave bih rekao da je bar sedam-osam igraca ubacivalo trojke, imali smo visok procenat a nismo ih nesto preterano sutirali. Jedino se Perper ispucavao i ispromasivao ali sa njim je tako kroz celu karijeru, ne bi me zacudilo da vec u nedelju napuni kos Buducnosti.

Na kraju sam se vise radovao kad ubodemo bacanje nego trojku.:laugh: Nisam gledao statistiku ali rekao bih da su procenti tu negde, ili mi je bar tako izgledalo dok sam gledao utakmicu.

Posted

Мислим да је Един пред крај рекао да смо убацили дванаест тројки а Будућност шест, а оба по 22 покушаја. 

Posted
2 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Мислим да је Един пред крај рекао да смо убацили дванаест тројки а Будућност шест, а оба по 22 покушаја. 

Od toga Beron cetiri, ostali na ravne casti. Ovako po secanju, Faje, Dobric, Simanic, Lazic, Rivers, Davidovac, Covic. Ne znam ko je ubacio dve, mozda Dobric.

Posted
11 hours ago, simple red white said:

Imam jedno pitanje ako bi neko mogao da mi odgovori?

ako utakmica traje i igrači sa klupe uđu na teren koje su posledice, tj ima li kaznenih mera kao kod tuče?

Наравно.Директно искључење са утакмице.Има наравно у зависности од тежине прекршаја али о томе одлучује такмичарска комисија по неком правилнику који обично курцу не ваља.

Posted
2 hours ago, Plajvi said:

4-0, sve dvocifreno. :cool: Srecniji sam 5x kad koknemo ove nego kad dobijemo derbi. 

+1000

Odlično drugo poluvreme. Ugušili smo Gordića, i izbacili Gogu iz igre onim 4im faulom. 

Ne znam, meni Cirbes bio solidan, jedna od boljih njegovih partija koje sam gledao ove sezone (ne poredim sa prošlim mandatom)... 

Posted

Dobar je Cirbes bio veceras. 

Tomic :hail:

Repesa :fail:

Posted
1 hour ago, ducca said:

Ključno za seriju bi moglo da bude odsustvo Džikića sa klupe Budućnosti. On bi ih naštimao za Zvezdu samo tako. Što se zamerki včrs tiče napravljeno je brdo nepotrebnih sitnih faulova daleko od reketa, koji su u velikoj meri završili poenima sa bacanja. Poklonjeno bez potrebe 15ak lakih poena. Jeste kriterijum u nekim od tih situacija bio možda diskutabilan ali na ovome treba raditi pre utakmice 2, i posebno pre Podgorice.

Kriterijum je bio takav da ja nisam video prljaviju ekipu od ove Budućnosti, a neko im je to dozvolio. Neverovatno koliko su tukli Perpera, Berona, ali posebno Perpera, nekoliko nesviranih namernih... al muški smo uzvratili, posebno Beron za kojeg nisam verovao da može da podnese ovako oštru utakmicu. Al svaka mu čast kako je odigrao. Midžet nas je sahranio kada je ušao u prvom pol, a u drugom odigrao izvanredno. Na kraju 6 asistencija, 0 izgubljenih. I Cirbes se vratio iz penzije... čudne stvari se dešavaju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...