Ratamahatta Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 4-0, sve dvocifreno. Srecniji sam 5x kad koknemo ove nego kad dobijemo derbi.
assignment Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 (edited) Sta sam pisao tokom utakmice sam pisao, ali posle ovog drugog poluvremena, reci cu samo odlicno i necu reci nista negativno. Samo jedno uopzorenje, moramo da se skrpimo sa bacanjima, bice situacija kada nije +20, pa ce to i te kako da boli... Inace, hvala momci pc. Beron me je kupio, daj mu duplu platu i novi ugovor Edited April 12, 2019 by assignment
Mil@n Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Ne znam da li je iko ikad nazadovao koliko Cirbes. Dok je bio kod nas bio je 10x bolji igrač. Ovi šutevi Riversa... Neki floateri sa jedne noge sa 5m od koša... Nisam zadovoljan. Lepo smo ih oprali, svakako.
harper lee Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 (edited) Bice ovo duga i teska serija ali nam dosta pomaze to sto Buducnost cele sezone crkava u poslednjoj cetvrtini. Beron porobio, ovo mu je najbolja i najpametnija partija u Zvezdi otkako je dosao. Dobro je Tomic osetio da zadrzi Riversa na parketu koji se do tada blamirao, vratio mu je sa tri poteza u jednom minutu koji su nas odveli na 20 razlike i zavrsili utakmicu. Prvo poluvreme je iznela prva petorka, u drugom poluvremenu su se na vreme prikljucili Dobric, Simanic i Cirbes, pa i, tesko mi je priznati, Tatin Sin. Perper nam ostao duzan, Repesa je ocigledno dobar deo skautinga posvetio tome da sacuva njegovu unutrasnju igru i uspelo mu je Ne znam sta ste se koji kurac toliko hvatali za sudjenje, bilo je sasvim dobro. Nekoliko gresaka na obe strane ukupno, dobar evroligaski kriterijum koji je cak nama vise odgovarao, nista sto bi pomoglo jednoj ili drugoj ekipi da preokrene utakmicu. Buducnost, jos jedan meh od utakmice. Kako smo zaustavili Gordica tako je i utakmica bila resena. Edited April 12, 2019 by harper
harper lee Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 8 minutes ago, Mil@n said: Ne znam da li je iko ikad nazadovao koliko Cirbes. Dok je bio kod nas bio je 10x bolji igrač. Ovi šutevi Riversa... Neki floateri sa jedne noge sa 5m od koša... Nisam zadovoljan. Lepo smo ih oprali, svakako. Dobar je bio Cirbes veceras. Jeste on pao u formi ali ne treba zaboraviti s kim je igrao u svom prvom mandatu u Zvezdi. Ne bi me zacudilo da je od onog milionceta koje je dobio od Makabija jedno 30 posto dao Jovicu.
Cane Vukic Prebranac Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Али онај њихов Вилфред Заха који прави фаул на 15 секунди до краја
pantelia Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 2 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Али онај њихов Вилфред Заха који прави фаул на 15 секунди до краја I Popovic koji se dernja na njega Nisam ovo ocekivao, sjajna utakmica.
samo_opusteno Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Buducnost u gostima i kuci nije isti tim. To treba imati na umu pred drugu utakmicu. Raduje sto su simpatizeri poznati po tome da ne znaju da beknu na ove poslednje 2 progovorili i to bolje nego organizovani jer reaguju na svako desavanje.
pbg12345 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 46 minutes ago, harper said: Dobar je bio Cirbes veceras. Jeste on pao u formi ali ne treba zaboraviti s kim je igrao u svom prvom mandatu u Zvezdi. Ne bi me zacudilo da je od onog milionceta koje je dobio od Makabija jedno 30 posto dao Jovicu. Da, skroz korektan cirbes Mozda nije u sjajnoj formi i mozda nece nikad biti na onom nivou iz prvog mandata, ali kad igrac ima pristup kao on veceras, to je vec ogroman plus Vidi se da je srbenda, bas se lozi na zvezdu
Recommended Posts