harper lee Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 10 hours ago, Djolle said: Pa ovo su sudije iz EL, Slovenci su često i na f4, dakle među najboljim sudijama u EL... Ne treba ABA ligi da uvozi sudije, već da zaštiti postojeće sudije i da im omogući da bez pritiska rade svoj posao. Upravo tako. Kvalitet sudija u ABA ligi odavno nije sporan. Elitna grupa regionalnih sudija sudi Evroligu i to uglavnom dobro, to jest, nista slabije od drugih sudija, s izuzetkom Lotermozera, koji je po mom misljenju najbolji evropski sudija. Sve sto treba uraditi je skinuti pritisak sa njih (samo toliko) i kaznjavati ih kad licni interes (videti pod Sreten Radovic) pretpostave profesionalnom. Doduse, mislim da je Hordov jako los sudija i da ne spada u grupu najboljih ali Hrvati su ga u poslednje vreme bas utanjili sa kvalitetnim sudijama pa mu je nacionalna konkurencija slaba. Pukl je malo fijuk i ima neke svoje bubice ali je vrhunski sudija, Boltauzer je sasvim solidan. Uzgred, drago mi je sto nema Javora i Vojinovica, ne zbog pristrasnosti vec zbog toga sto skoro da ne pamtim utakmicu koju je neko od njih dvojice sudio a da nije napravio neko sranje i neku bizarnu odluku koja je napravila tenzije na terenu.
Segundo Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Savanović u uvodu reče da je Čović beli Bobby Dickson [emoji16]Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
assignment Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Braco i sestre, samo hrabro i čvrsto, pokazati da više hoćemo, napred Zvezda!
Aleksandar88 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Brate devojka mi zaposela tv, osudjen sam na laptop? :(
renne Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 http://www.sipragezabava.com/arena-sport-1-uzivo.html
pbg12345 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Nije los ovaj rezervni centar buducnosti Srecom pa ne sutira za 3
Recommended Posts