Shaq Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 4 minutes ago, theanswer said: jbg prozivaš nekog što radi isto što i ti. pa nebitno dal on bio trener ili astronaut ili random guy ispred dragstora. nazvao ga na tajmautu, možeš misliti
Shaq Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 19 minutes ago, garmonbozia said: Železnik domaćin prve utakmice finala ABA ovo je tek teska debilna, al s ozbirom da smo i onako bez raglanda, who cares.. :coffee:
theanswer Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 1 minute ago, renne said: Pa evo ja nikad nisam napisao za Čovića da je sve to Pa me moji napušavali onoliko, petović mi rekao da.sam vučićevac Znači, jel tebi to ok? pa brate ništa tebi nisam ni rekao
Venom Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 1 minute ago, Shaq said: snimak u 23j na areni 2.. :ćofi: +1
levi Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 jel realno da su toliki retardi u Pioniru, ili sad već namerno zajebavaju. pa duže se znaju termini plejofa nego prijateljskih utakmica futsal reprezentacije. igraš cele godine za poziciju u plejofu, i nemaš domaći ternern ni u polufinalu ni u finalu. jebem im mater bezobraznu, baš koja je fora sa Danteom, btw?
Apollo Creed Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Pa veća je prednost domaćeg terena u Stepija Supanca nego u Pioniru
renne Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 jel realno da su toliki retardi u Pioniru, ili sad već namerno zajebavaju. pa duže se znaju termini plejofa nego prijateljskih utakmica futsal reprezentacije. igraš cele godine za poziciju u plejofu, i nemaš domaći ternern ni u polufinalu ni u finalu. jebem im mater bezobraznu, baš koja je fora sa Danteom, btw?Pa citirao ga Trinki
levi Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Just now, renne said: Pa citirao ga Trinki nisam ispratio. sad moram da guglam
Milosh76 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Prvo dodju da cestitaju, a onda krenu u patkometriju... cast izuzecima
Nikodije Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 24 minutes ago, levi said: jel realno da su toliki retardi u Pioniru, ili sad već namerno zajebavaju. pa duže se znaju termini plejofa nego prijateljskih utakmica futsal reprezentacije. igraš cele godine za poziciju u plejofu, i nemaš domaći ternern ni u polufinalu ni u finalu. jebem im mater bezobraznu, baš koja je fora sa Danteom, btw? Namerno su nagurali i rukomet i futsal u pionir, da bi imali razlog da prvu utakmicu pomere na subotu 13, kada je ovaj dan d™ što se tiče protesta. Znao sam da će to da urade.
levi Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 pa ok neka pomeraju, neka odlažu, , ali neka se igra u Pioniru. i onako je i Budućnost završila sa obavezama u Evropi, mogu da razvuku finale, ne moraju da žure
Recommended Posts