Kreator Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 (edited) pohvalio je gegića i sija. kaže to su dva naša mvp igrača, gegić za odbranu i bandža za napad...ali moram popričati sa gegićem, kaže. napravio je 5 glupih faulova a on nam je neophodan u celoj utakmici, samo izgleda nije bilo nekoga da mu to kaže A pejdž... taj će zadnji da izlazi iz njegovih treninga, garant. i vanju je pohvalio da je vođa ekipe bio danas, bez obzira na greške. Aranitović i Novica nisu bili u sastavu, dok Gavrilović i Pecarski nisu ni ulazili u teren (Pecarski je u stvari bio 8 sekundi). Edited November 3, 2018 by BlackGeorge
Jimmy Kowalski Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Jeste. A Gegic je imao +17, a pri tome nije nijednom sutnuo na kos.. Cudi me da nije apostrofirao i koliko je Zagor bitan za ekipu, verovatno je mislio da je ocigledno pa da ne mora..
MocaVukotic Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 zanimjivo mi je da nije rekao ni reč o protivniku, bar onih par kurtoaznih reči.
Goranz Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 7 minutes ago, MocaVukotic said: zanimjivo mi je da nije rekao ni reč o protivniku, bar onih par kurtoaznih reči. Mi smo sami sebi protivnik.
theanswer Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 Jasno je i Trinkijeriju da ovo danas jeste pomak samo u energiji i cinjenici da je Zagorac igrao.. Mora tu mnogo da se radi, uloge da se podele.. Da je Mega pogodila nesto spolja verovatno ni ovo ne bi dobili a i Trinkijeri sam kaže da smo dobili pomalo na kocku sto znaci da je takticki to i bila zamisao. Neko je na avangardi napisao plus minus Vanjin za ovu sezonu. Ono su Filip Covic brojke mada ruku na srce mi smo izgubili dosta utakmica i nisam video brojke drugih.
Azdaja Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Majstor je Trinki, sve što kaže bude tačno u sredinu. Jedva čekam da ih izmaltretira I da krenu da cepaju. Mnogo nam znaci Zagor
bradilko Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 dogodine neki u kninkosovo a mi franjevci evroliga kmekme
dragance Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Kako, pa zar nismo mi državni projekat sa budzetom bez dna i guranjem?
bradilko Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 15 minutes ago, dragance said: Kako, pa zar nismo mi državni projekat sa budzetom bez dna i guranjem? problem sa @dragance je kako odgovoriti na njegove "postove" a ne baviti se samim @dragance
dragance Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Ti si preopsednut nekim stvarima, nekad mi te je žao. Češće mi je drago što si limitiran na forumu. Trinkijeri odličan trener.
ToniAdams Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 sto stalno vice po medijima za trinku da je prvi stranac na kormilutm partizana. jel vec dula zaboravilo?
Recommended Posts