Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
sve je ovo planski odradjeno, ko sto sam i najavio pre neki dan.. partizan je svesno[emoji769] izgubio od zadra, a pare su dobijene jos pre 10 dana, to vam je i sam grba priznao :coffee:
Pomesao si ti nesto sa Parizom..PSG-om..parizerom nekim..

Pripazi sta klopas..jebeno je na ovu vrucinu :)

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 hours ago, Mark Rothko said:

tNzP97r.jpg?1

Šta je? Već ga boli glava a još nije ni seo na klupu. :D

Posted
45 minutes ago, renne said:

Aparthejd

Makabi! :tongue:

Posted
2 hours ago, Mark Rothko said:

U Ankaru ne putuju Aranitović i Gavrilović, ali je tu Zagorac...

Inače -

NSY65Vh.jpg?1

Bar će dogodine da nas tuži Trinkijeri, a ne tamo neki Kesar.

Još samo vinjak da stavi...

aRHv2bo.jpg

Posted

E pa..... benvenuto, Andrea

Nemam nikakva očekivanja ove sezone što se tiče trofeja, i plasmana. Samo da ekipa raste i sazreva tokom sezone, da klinci u junu budu bolji igrači nego danas, i ja sam zadovoljan.

Posted

Idemo radimo...

Pedesetogodišnjem bivšem treneru Kantua, Uniksa i Bamberga u radu će pomagati Vlado Šćepanović, nekadašnji as crno-belih i Trinkijerijev asistent u sezoni 2017/18. u nemačkom klubu, međutim, renoviranje se neće završiti samo na promenama u stručnom štabu.

Prema informacijama Sport kluba, na meti Partizana su reprezentativac Srbije i doskorašnji igrač Banvita Stefan Birčević i Redži Reding, bek/krilo Turk Telekoma, večerašnjeg (18, SK1) protivnika crno-belih u Evrokupu.

Posted

jel to znači da se zahvaljuju Novici ako dovode ludog BirčU?

Posted
5 minutes ago, Filozof manijak said:

jel to znači da se zahvaljuju Novici ako dovode ludog BirčU?

Tabu tema u KKP i među navijačima. Pisao sam prošle sezone, ovakav Novica ne može biti deo ozbiljne ekipe. Malo kasnimo jebiga sa tim, kao i sa ozbiljnim trenerom, ali nisu izgleda svi u klubu slepi kod očiju. 

Posted

Trinkijeri je tu figurehead, dobijaće neku siću a ekipu zapravo vodi Šćepanović.

Posted
2 minutes ago, Goranz said:

Trinkijeri je tu figurehead, dobijaće neku siću a ekipu zapravo vodi Šćepanović.

Ekipu vodim ja. 

#antipantići #mismospremni

Posted
56 minutes ago, theanswer said:

Tabu tema u KKP i među navijačima. Pisao sam prošle sezone, ovakav Novica ne može biti deo ozbiljne ekipe. Malo kasnimo jebiga sa tim, kao i sa ozbiljnim trenerom, ali nisu izgleda svi u klubu slepi kod očiju. 

Cekaj, stani. Ovakav Novica ne moze biti deo ozbiljne ekipe, ali zato ludi Birca moze? 

Posted
7 minutes ago, goofs said:

Cekaj, stani. Ovakav Novica ne moze biti deo ozbiljne ekipe, ali zato ludi Birca moze? 

Pa ja nigde nisam spominjao Birču. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...