Kreator Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 (edited) Izgleda da si bio u pravu. Hoće Todorić (Ostojin savetnik) i zalizani da nam uvale Maxi Kesu za trenera. Edited October 28, 2018 by BlackGeorge
Timmy Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 (edited) Kesar? Njega cini mi se nismo pominjali Ed. Al jeste bilo negde u medijilma kao opcija. Edited October 28, 2018 by Timmy
Azdaja Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Meni rečeno iz struke, da Kesar nije loša opcija uopće. Dudina škola, prošao dosta toga. Biće discipline sigurno. Sumnjam da će zabar da se zajebava I dolazi u ovu ludnicu.
Kreator Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 2 minutes ago, Timmy said: Kesar? Njega cini mi se nismo pominjali Ed. Al jeste bilo negde u medijilma kao opcija. Ne, pogrešio sam nisi ti. Ti si onako iz zajebancije raspalio nekoliko imena (Jovanović, Struja, Kecman..) pa mi se učinilo. Samo je mozzart stidljivo najavljivao njega pa se i on prebacio na trinkijerija. Trinkijeri će izgleda u Himki ili PAO, pošto se valjda tu očekuju neke smene trenera.
Timmy Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Za Kecmana se nisam salio. Al mala sansa je to. I meni se cini da je trener tipa Kesar najlogicnija opcija. Trinkijeri i slicni kostaju. Sa Bozicem i Cankom smo shvatili da ni sa Kecmanom necemo bolje proci, a Muta pokazao da ni prekaljeni alkosi nisu za ovakav Partizan. Doduse, tako gledano, i VJ je pokazao da su pomocnici samo pomocnici. Znaci da ipak nemamo koga dovesti
pbg12345 Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 nije lako ni voditi ovakav partizan ocekivanja su velika, ekipa neiuigrana, ima dosta amerikanaca (jel vam ovo rekord), mladjih i mladih nedokazanih igraca velickovic koji bi trebao biti taj neki neki igrac koji povezuje sve to, nema vise telo za ozbiljnu kosarku a seozna je uveliko pocela i rezultati su potrebni odmah treba najpre uspostaviti hijerarhiju u ekipi, a to u tim okolnostima nece biti jednostavno ni trenerima sa autoritetom, a pogotovo ne raznim pocetnicima bez iskustva ili eventualno sa iskustvom vodjenja kls ekipa a na wiki pise trinkijeri, a wiki je vazda bila pouzdana tako da ne znam zasto vise nagadjate
keitel Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Naravno da Trinkijeri nije bio realan a i čak kad bi kojim čudom došao Partizan bi mu bio samo usputna stanica. Sve ovo drugo je blah, sa Kesarom kao najlošijim od svih loših izbora. Koliko god bilo teško naći dobrog trenera najteže je naći dobrog trenera u ovom dijelu sezone.
Kreator Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Ja se samo nadam da je ovo sa Kesarom dimna bomba i da se pregovara sa nekim ozbiljnijim trenerom. Mi smo u velikom problemu i nemamo više pravo na grešku, što znači da ne smemo jednog Čanka da menjamo drugim Čankom.
1n54jd3r Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Nema potrebe da razbijate glavu...Djordjevic sigurica!
Kreator Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Ostoja izgleda priprema medijski teren za neuporedivo jeftinijeg Kesara: http://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/trinkjerijeva-cena-80-000-mesecno-za-ceo-strucni-stab/310046?fbclid=IwAR2toQutnFx87HiZxDkzcmtyMGOdJSLwtDC7H9EA7gKzAcodFdQGGykJdVo
Miralem Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 da li su uopste kontaktirali mlohu andrica? ili koprivicu mladjeg?
Recommended Posts