Timmy Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Izgleda ipak Ratko Varda. Nisam ni znao da je on postao trener.
Goranz Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Ne zna ni on još. Biće mu malo sumnjivo kada ga budu terali da na utakmicu dolazi u odelu, doduše.
harper lee Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 (edited) Negde usput sam video vest da Partizan sledecu utakmicu igra u Areni. Mislio sam da dolazi neki jaci tim iz grupe u Evrokupu a ono Ostoja poslao tim u Arenu da igra protiv fucking Zadra. Taj cirkus i nije mogao drugacije da se zavrsi osim da izvesni Bozic koji se ne zove Pera, po sistemu "sad i nikad vise", odigra utakmicu zivota protiv vas. Edited October 27, 2018 by harper
Goranz Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 11 minutes ago, mozzer said: Izgleda da Rothko ima prave informacije, kao i uvek. Pise se da dolazi Trinkijeri. Majka rodjena u Hrvatskoj, Baka u Crnoj Gori, dakle nash covek. Idealno resenje. Definitivno. Idealno bi bilo videti njegov izraz lica nakon što dostavi spisak pojačanja bez kojih ne može da funkcioniše a na treningu mu se pojave Frenk Robinson i Šej Koton.
goofs Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 14 minutes ago, harper said: Negde usput sam video vest da Partizan sledecu utakmicu igra u Areni. Mislio sam da dolazi neki jaci tim iz grupe u Evrokupu a ono Ostoja poslao tim u Arenu da igra protiv fucking Zadra. Taj cirkus i nije mogao drugacije da se zavrsi osim da izvesni Bozic koji se ne zove Pera, po sistemu "sad i nikad vise", odigra utakmicu zivota protiv vas. Cirkus je posledica zauzetosti Pionira. I mene je zacudilo.
Nikodije Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 bice to bolje kada/ako angazujete profesionalnog trenera, i kada/ako se zagorac ustali bez raspadanja, ali imate neresiv krater sa filipom covicem pejdzom i stimarom lendejlom na 1 i 5. morate da ih zamenite cim pre
theanswer Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Ne vidim sto je cirkus osim sto je lose organizovano. Bilo je desetak hiljada ljudi.
kobni zelaya Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 53 minutes ago, MiddleClass said: Rothko Varda?
Miki_belavista Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Ovaj tim Partizana nema neki poseban kvalitet,to je surova realnost.
copkillah Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 27 minutes ago, theanswer said: Ne vidim sto je cirkus osim sto je lose organizovano. Bilo je desetak hiljada ljudi. Iz nekog razloga, bilo je manje karata u prodaji nego zainteresovanih. 15 minuta pred počeatak utakmice bilo je barem dve hiljade ispred Arene.
Shaq Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 aj sto se fenovi ne secaju, al cudi me da su edin i kole napravili takav propust rekavsi da je sinoc bila najbolja utakmica bozica u abi, a on je i prosle godine napunio partizan, 29 pojena uz 37 index :coffee:
Mark Rothko Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 (edited) 1 hour ago, mozzer said: Majka rodjena u Hrvatskoj, Baka u Crnoj Gori, dakle nash covek. Idealno resenje. "Jebeš li šta bako?" Edited October 27, 2018 by Mark Rothko
Recommended Posts