Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Pa to je provalio ovaj ludak Pantic

Mislim zbog frizure - na starim slikama Ostoja ima onu frizuru da mu probijaju krajevi kose na glavi gore desno i levo, isto kao Vulverin.... ja sam tako ukapirao

@theanswer

samo napred :)

Edited by mozzer
Posted

pantić je imao jedan od naluđih rantova ikad, verovano i najluđi povodom košarke ove nedelje

ono je baš bilo nešto..

Posted
Just now, theanswer said:

pantić je imao jedan od naluđih rantova ikad, verovano i najluđi povodom košarke ove nedelje

ono je baš bilo nešto..

+1

@nebojsa stvarno ne znam, ovako sam ja shvatio, pominjao je i dlakavost :)

Bitno je da je smanjen dug :nobles:

Posted
2 hours ago, MiddleClass said:

Ostoja rekao da je sns namirio dug prema Vujosevicu. Ajde da je i ta sapunica zavrsena.

samo zbog ovoga sam procitao intervju i naravno da nije tako - isplacena je samo jedna rata:

"Dug prema njemu je na osnovu BAT presude bio 116.000 evra i isplaćen je u potpunosti."

znaci, neko od njih opet laze posto je vujosevic relativno skoro pricao kako je samo prva od cetiri rate uplacena, ovo iznad kapiram kao drugu - dakle, duguje mu se jos pola, tj oko 200k, sem da su se nesto drugo ispod zita dogovorili. u svakom slucaju videcemo sta ce bat da kaze sledece godine..

Posted

Prošla uprava (Peković) zatekla je dug 6,5 miliona. Peković smanjio dug 2 miliona.

Došao Ostoja i kaže zatekao dug 7+ miliona i smanjio duplo :laugh:

Sledeći koji dođe kazaće da je dug 8 miliona i kao smanjiće ga na 4. To je taj šablon.

Uglavnom dug ostaje isti, ovi troše samo pare sponzora za sezonu, a što se tima i košarke tiče... koliko para, toliko i muzike.

Posted
8 minutes ago, Mark Rothko said:

Prošla uprava (Peković) zatekla je dug 6,5 miliona. Peković smanjio dug 2 miliona.

Došao Ostoja i kaže zatekao dug 7+ miliona i smanjio duplo :laugh:

Sledeći koji dođe kazaće da je dug 8 miliona i kao smanjiće ga na 4. To je taj šablon.

Uglavnom dug ostaje isti, ovi troše samo pare sponzora za sezonu, a što se tima i košarke tiče... koliko para, toliko i muzike.

klasični mo, ništa novo.. 

Posted

postavite link kad se pojavi

Posted

Debituje Braun...

Izgleda opet ne igra Zagor...

Ostoja slagao da je Dule dobio novce, SNS jbg...

Vreme je da se krene put Arene...

Posted

Pa da li je realno da Čanku nije dovoljno da drži non-stop u igri ono budjavo govance Marinkovića, nego sad u petorci zajedno sa onim beskorisnim Aranitovićem.:isuse:

Posted

Koliko banana treba da popije i koliko lopti da proda ovo govno Marinković da ga više zakuca za klupu ovaj tupča Čanak. 

Posted

Ekipa deluje konfuzno i mlitavo. Zaista sokantno kad se zna ko im je trener.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...