Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Shaq said:

pricam an zeneral, riga mi se kad kosarkaski treneri, analiticari™ a to se vidim udomacilo i kod forunskih strucnjaka™, svaku ekipu koja ima 3-4 solidna igraca, po inerciji™ nazivaju evroligaskom..

prvo, evroligaske ekipe su u evroligi, a ne u evrokupu, ligi sampiona etc..

sto se tice asvela, solidna ekipica, ekipa koja ima glavu i rep, al sacinjena od igraca cije zenit je prosao pre jedno 3 godine, sto ne znaci da su za baciti, al opet daleko je to od neke el ekipe.. fiktivno govoreci, imali bi oni koju pobedu vise od buducnosti recimo, sto  i nije neko moodu, posto ce ovi imati od 3-5 pobeda, ako i toliko..

stos tice valensije, znano je kako su prolazili u el, iako su imali daleko jace sastave od ovog trenutnog.. L

daklem, el ekipe su u el, manite me alibi prica, gde se svaka ekipa sa 3-4 dobra igraca naziva evorligaskom... :coffee:

iskusan poust.

imas kafu..

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

OK, to sve stoji ali za nas je i dalje svaki Asvel I sličan protivnik na nivou EL(čitaj nemamo šanse) 

Cenim da će drknemo Zadar ipak 

Posted (edited)

Dupli, sorry. 

Edited by Azdaja
Dupli post.
Posted (edited)

Braun stigao sinoć u Beograd..

Analiza njegove igre:

https://youtu.be/TrZKcvsC0j0

Nikolić / Braun / Zagor / Janković / Gagić

8b17de91c6f822ba452a6f8e3ac450e29ad02c00.jpg

Edited by BlackGeorge
Posted

Pavlovic bio na tribini. Jel planira da batali pecanje ili je to to sto se tice pojacanja :)

Posted

Sad imamo previše igrača u rosteru. Aranitović/Gegić odnosno Gavrilović/Pecarski su višak, moram priznati da sam neodlučan u oba slučaja.

Posted
2 hours ago, BlackGeorge said:

Braun stigao sinoć u Beograd..

Analiza njegove igre:

https://youtu.be/TrZKcvsC0j0

Nikolić / Braun / Zagor / Janković / Gagić

8b17de91c6f822ba452a6f8e3ac450e29ad02c00.jpg

Samo notar da ne izjebe...

Posted

Apparently protiv Zadra igramo u Areni, nisam siguran zasto.

Posted (edited)
4 minutes ago, goofs said:

Apparently protiv Zadra igramo u Areni, nisam siguran zasto.

zauzet aleksandar nikolic, a ne mozete u ranka zeravicu jer kapacitet ne zadovoljava broj sezonskih karata. i bravo za ostoju zbog toga, jer secam se da je zvezda u slicnim situacijama igrala u zelezniku, iako kapacitet nije bio dovoljan, pa masa ljudi sa sezonskim nije mogla da gleda.

Edited by Nikodije
Posted

zapravo nemam pojma, ovo sto sam napisao sam procitao negde.

Posted

Koliko ja znam, neki tradicionalni taekvondo turnir ili tako nešto, datum se znao oduvek.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Cime je zauzet Pionir?

tekvondo

Posted

zauzet aleksandar nikolic, a ne mozete u ranka zeravicu jer kapacitet ne zadovoljava broj sezonskih karata. i bravo za ostoju zbog toga, jer secam se da je zvezda u slicnim situacijama igrala u zelezniku, iako kapacitet nije bio dovoljan, pa masa ljudi sa sezonskim nije mogla da gleda.
Kad im je sezonska 5k, a dosta njih koriste pogodnost da mlađi od 16 dobijaju upola cene za 2,5k, kupuju preko dece ili navataju klince od prijatelja ili rodbine.
Posted

kakve to veze tacno ima sa tim sto Covic nije mogao hteo da primi sve ljude koji su mu platili da gledaju utakmicu :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...