bradilko Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 22 minutes ago, Shaq said: pricam an zeneral, riga mi se kad kosarkaski treneri, analiticari™ a to se vidim udomacilo i kod forunskih strucnjaka™, svaku ekipu koja ima 3-4 solidna igraca, po inerciji™ nazivaju evroligaskom.. prvo, evroligaske ekipe su u evroligi, a ne u evrokupu, ligi sampiona etc.. sto se tice asvela, solidna ekipica, ekipa koja ima glavu i rep, al sacinjena od igraca cije zenit je prosao pre jedno 3 godine, sto ne znaci da su za baciti, al opet daleko je to od neke el ekipe.. fiktivno govoreci, imali bi oni koju pobedu vise od buducnosti recimo, sto i nije neko moodu, posto ce ovi imati od 3-5 pobeda, ako i toliko.. stos tice valensije, znano je kako su prolazili u el, iako su imali daleko jace sastave od ovog trenutnog.. L daklem, el ekipe su u el, manite me alibi prica, gde se svaka ekipa sa 3-4 dobra igraca naziva evorligaskom... :coffee: iskusan poust. imas kafu..
Azdaja Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 OK, to sve stoji ali za nas je i dalje svaki Asvel I sličan protivnik na nivou EL(čitaj nemamo šanse) Cenim da će drknemo Zadar ipak
Azdaja Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) Dupli, sorry. Edited October 25, 2018 by Azdaja Dupli post.
Kreator Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) Braun stigao sinoć u Beograd.. Analiza njegove igre: https://youtu.be/TrZKcvsC0j0 Nikolić / Braun / Zagor / Janković / Gagić Edited October 25, 2018 by BlackGeorge
Timmy Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Pavlovic bio na tribini. Jel planira da batali pecanje ili je to to sto se tice pojacanja
keitel Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Sad imamo previše igrača u rosteru. Aranitović/Gegić odnosno Gavrilović/Pecarski su višak, moram priznati da sam neodlučan u oba slučaja.
Apollo Creed Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 2 hours ago, BlackGeorge said: Braun stigao sinoć u Beograd.. Analiza njegove igre: https://youtu.be/TrZKcvsC0j0 Nikolić / Braun / Zagor / Janković / Gagić Samo notar da ne izjebe...
goofs Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Apparently protiv Zadra igramo u Areni, nisam siguran zasto.
Nikodije Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) 4 minutes ago, goofs said: Apparently protiv Zadra igramo u Areni, nisam siguran zasto. zauzet aleksandar nikolic, a ne mozete u ranka zeravicu jer kapacitet ne zadovoljava broj sezonskih karata. i bravo za ostoju zbog toga, jer secam se da je zvezda u slicnim situacijama igrala u zelezniku, iako kapacitet nije bio dovoljan, pa masa ljudi sa sezonskim nije mogla da gleda. Edited October 25, 2018 by Nikodije
Nikodije Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 zapravo nemam pojma, ovo sto sam napisao sam procitao negde.
copkillah Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Koliko ja znam, neki tradicionalni taekvondo turnir ili tako nešto, datum se znao oduvek.
theanswer Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 1 hour ago, goofs said: Cime je zauzet Pionir? tekvondo
booyaka Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 zauzet aleksandar nikolic, a ne mozete u ranka zeravicu jer kapacitet ne zadovoljava broj sezonskih karata. i bravo za ostoju zbog toga, jer secam se da je zvezda u slicnim situacijama igrala u zelezniku, iako kapacitet nije bio dovoljan, pa masa ljudi sa sezonskim nije mogla da gleda.Kad im je sezonska 5k, a dosta njih koriste pogodnost da mlađi od 16 dobijaju upola cene za 2,5k, kupuju preko dece ili navataju klince od prijatelja ili rodbine.
goofs Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 kakve to veze tacno ima sa tim sto Covic nije mogao hteo da primi sve ljude koji su mu platili da gledaju utakmicu
Recommended Posts