Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
8 minutes ago, Mark Rothko said:

Postoji priča da Olimpijakos nudi velike novce za Vanju...

Kamo sreće. Ne za pare, može i za džabe da ode tamo. 

Posted

Samo ako ima NBA klauzulu u ugovoru

Posted
17 hours ago, zakintos said:

apropo ove poente koju ekipa pokusava i na sportu da provuce ''svi su isti'' je teska besmislica. naravno da se tu ne radi o socioloskoj razlici izmedju ove dve navijacke grupe, vec se govori o cistoj emociji i moralnim vrednostima. kako citam na komsijskoj temi, neki smatraju da je nezamislivo da 1 ''baba'' u jednom besmislenom takmicenju, pokaze cistu emociju prema voljenom timu. upravo u tome je razlika, da li je protivnik zvezda ili neki tim iz predgradja, sa istim zarom se bodri svoj tim i postuje protivnik na terenu, gde iskreni navijac nije zaveden od strane covica, limara i sl. tu dolazimo do glavne tacke gde se mimoilazimo u misljenju sa komsijama, a to je u cinjenici da i pored toga sto se de fakto zvezda ugasila i sa covicevim: ''fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove'' ti isti navijaci se okrecu znajuci o kakvoj se kriminalnoj prevari radi, i nastavljaju sa istim zarom da bodre taj klub, kao da se najnormalnije sve odigralo, jer eto covic nam obezbedio evroligu, a onda dolazimo do toga da je on moz' misliti borac protiv mandrila i epske gluposti od pojedinih bilmeza kako je on uspesan privrednik, gde je on 1 konzerve sardina napravio fabriku i takve neke gluposti...

hocu da kazem vucicu je uspela ta prevara sa covicem, jer je znao sa kim moze da ostvari te bolesne ideje a pokusavao je to isto sa partizanom, samo nije racunao na te razlike.

15 hours ago, zakintos said:

ovo me je navelo na vasoj temi i stav prosecnog navijaca cz

''gledam npr suze dzikiceve majke i zaista je sa jedne strane divno da zena u tim godinama dolazi na utakmice (kao uostalom i vlasta npr) ali mi je potpuno sumanuto na nekom drugom nivou da se emocije trose do te mere na ovo besmisleno finale

govorim o cistom iskazivanju emocija, jer tu nema mesta nekom  ''besmislenom trosenju emocija'' - jednostavno, to je kultura, kako se iskreno voli klub bez kalkulacija.

a i sustina cele price je, kako mozes voleti isto neki drugi klub - a znas da nije sve bilo po zakonu. ali na stranu to kako prelomis u svojoj glavi da je to jedan isti klub?

au jbt :laugh:

Posted
16 hours ago, zakintos said:

''gledam npr suze dzikiceve majke

to place sto ce joj sin postati trener kluza iz rumunjske

Posted

Janković bez koske dva bacanja izveo. :Hail:

Sad sam sve video i mogu da umrem.

Posted

dajte linka

bog vam dao zdravlja

Posted

ne vredi traciti vreme sa ovim - sudije ce opet da odluce mec

Posted
5 minutes ago, BlackGeorge said:

Janković bez koske dva bacanja izveo. :Hail:

Sad sam sve video i mogu da umrem.

I dugu dvojku takodje bez koske minut pre toga. Tucemo iz svih topova.

Jos da krenemo da pogadjamo otvorene suteve...

Posted (edited)
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

dajte linka

bog vam dao zdravlja

Instaliraj orion tv aplikaciju na mob. i pusti O2 televiziju.

Sve je free

Edited by BlackGeorge
Posted

imam eon već i ne da, nema prava za cg

Posted (edited)

Jbt, gde je i šta radi Ruslan Avlejev?

Edited by Mark Rothko
Posted

Jedna od onih utakmica Gagica, tacno mi ubije volju za gledanjem.

Posted

ubija odzo. kad bi se prikenjalo gagicu da ne ulazi vise

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...