J.R. Cash Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Naravno da nismo zasluzili. Bedna odbrana. A sve nam se otvorilo.
Azdaja Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 1 minute ago, radisa said: Ne znam gde da napišem, na ovom ili onom topiku, ali ove nesportske su smejurija... Igrao sam deset godina, gledam 30 skoro, nije mi jasno, tj ne znam kad je bio update za sve te nesportske.
keitel Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Trinkijerijev poraz 1/1. Usrao je sve dobro što je napravio ove sezone u ovoj utakmici.
theanswer Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 (edited) Renfrou, Pejdžu i Nikoliću se poserem u facu i njihovoj odbrani. Isprobijao ih nije samo ko nije hteo. Belošević govno. Edited March 23, 2019 by theanswer
J.R. Cash Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Gagic nas ponovo izbacuje iz evrolige. Vi gledajte pa ga vratite i 27. put.
radisa Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Just now, Azdaja said: Igrao sam deset godina, gledam 30 skoro, nije mi jasno, tj ne znam kad je bio update za sve te nesportske. Pa to, pratim košarku 30+ godina, ali ovakve faulove nikad niko osim Ljuce nije ovako svirao... Nebitno je sad da li su za CZ iili PAr, ne navijam ni za jedne, prosto mi je negledljivo to alibi sviranje i pregledanje snimaka...
J.R. Cash Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Ma svira se to kao nesportska. Da li bi trebalo? Naravno da ne. Ali se rutinski svira ove godine.
renne Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Pa to, pratim košarku 30+ godina, ali ovakve faulove nikad niko osim Ljuce nije ovako svirao... Nebitno je sad da li su za CZ iili PAr, ne navijam ni za jedne, prosto mi je negledljivo to alibi sviranje i pregledanje snimaka...Svira se sve ovo jebiga već treću godinu
Goranz Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Bolji su, duža klupa, nemaju Gagića. Srećom je Mijailović dao intervju da je Evroliga na dohvat ruke te nema razloga za brigu.
keitel Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Jedino što je dobro u svemu u ovome je raspored. Da se igra za dva dana izgubili bi 20 razlike, a za nedelju dana ne možemo da odigramo ovoliko loše.
copkillah Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Jebiga, imali smo ih, Pejdž i Gagator prodali, šta da se radi. Suđenje ne bih da komentarišem, kao ni publiku, ali i jedni i drugi zaslužuju sve najgore što može da se zamisli. Vratiće im se za ovo što su skandirali celu utakmicu, jebaće ih karma.
Goranz Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Just now, renne said: 2 minutes ago, radisa said: Pa to, pratim košarku 30+ godina, ali ovakve faulove nikad niko osim Ljuce nije ovako svirao... Nebitno je sad da li su za CZ iili PAr, ne navijam ni za jedne, prosto mi je negledljivo to alibi sviranje i pregledanje snimaka... Svira se sve ovo jebiga već treću godinu Da, da, kao i ono Beronu u finalu Kupa. A da, nije u interesu košarke. Ili onaj nokaut Odža večeras, pokvarilo bi atmosferu.
Tresko Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Krali su sudije kad je trebalo......Ali svejedno da su malo bolje igrali, ladno bi dobili ovo i pored kradje. Morona Gagića ne treba komentarisati. Nevidjena gluperda. Još večeras ga najuriti odmah, da se više nikad ne pojavi u klubu.
radisa Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 2 minutes ago, renne said: 5 minutes ago, radisa said: Pa to, pratim košarku 30+ godina, ali ovakve faulove nikad niko osim Ljuce nije ovako svirao... Nebitno je sad da li su za CZ iili PAr, ne navijam ni za jedne, prosto mi je negledljivo to alibi sviranje i pregledanje snimaka... Svira se sve ovo jebiga već treću godinu Pa ne. ne svira se ovako, dok je CZ igrala CL, predhodnih godina gledao sam svaku utakmicu, i ne, nije bilo ovog, Ljuca style svirnja faulova i blenjenja u monitor... Prosto, ispada da su jači faulovi zabranjeni, jer svaki jači faul, sudija svira kao nesportsku... Bezveze...
Joe D Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 13 minutes ago, ToniAdams said: zapravo covic je isprobijao lepo je vas trener rekao pre meca da od njega preti najveca opasnost.
Recommended Posts