Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Malo mi je sranje ovo sa pasošem, ne volim niti mi se svidja to sređivanje. :/

Posted
10 minutes ago, Azdaja said:

Malo mi je sranje ovo sa pasošem, ne volim niti mi se svidja to sređivanje. :/

Naravo da je sranje. Siguran sam da ima gomila stranih državljana koja su svoj pasoš zaslužila više od ovih sportista. Još jedan dokaz u kakvoj prćiji živimo. 

Posted

Dosta Grobara je popizdelo zbog ovog sranja sa pasošem, niko to od nas ne želi, Ostoja duvaj ga

Posted (edited)

debili jebeni

i to da bi bili konkurentniji za jebeni kup, koji godinama unazad sluzi uglavnom za sprdnju

na stranu samo pravilo o 4stranca, ne znam cemu onda uopste sluzi, ako se blizanci mogu ovako posrati po njemu

a jos daleko veci problem je sto na ovaj nacin nas pasos dobijaju ljudi kojima on ni za kurac nije potreban, dok gomila ljudi kojima on bukvalno zivot znaci cekaju godinama 

e: mada ajde za pejdza i ima smisla, kad je sestra dobila, glupo je da bratu ne daju :fantom:

Edited by pbg12345
Posted

Ja podrzavam. Bice pejdz macka prava za koju godinu. Znacice nam u reprezentaciji.

Posted

Smesno je to sto je izgleda lakse naci vesu u ministarstvu i srediti pasos za random osobu koja nije cula za Srbiju do pre 6 meseci, nego izboksovati nekim normalnim kanalima ukidanje pravila o 4 stranca.

Zapravo vise tuzno nego smesno.

Posted

Ja nemam problem sa pravilom od 4 stranca. Domaće takmičenje nije izlazno za međunarodno takmičenje. U nekoj normalnijoj situaciji gde titula i kup nisu stvar patološke mržnje i života i smrti između nas i njih bilo bi sasvim dovoljno da imamo 4 stranca i 8 naših igrača. ABA je druga stvar.

Posted

ma o tom pravilu se da pricati

nacin na koji ga krse je sraman

Spoiler

indirektno u vezi sa pravilom, ali gledam malopre zvezdin roster kako ga je shaq predstavio, dakle ako dodje rivers, zvezda ima startnu petorku sa  svim strancima, plus na klupi jos dva strana i devet domacih igraca

ti stranci nisu neki prospekti, vec mahom isluzeni 30godisnjaci na silaznoj putanji karijere

a od domacih, tu su mladi igraci od 24-25 godina, kojima ce vrhunac karijere biti evrokup, radanov sa 21 godinom koji maltene ne igra i jedino simanic koji uskoro takodje puni 21 godinu i povremeno daje naznake da bi mogao biti igrac na visem nivou

koliko je samo pravilo o ogranicenju stranaca za domaca takmicenja tu bitno nisam siguran, verovatno vrlo malo, ali ovako slozen roster je idiotizam

i to u "zemlji kosarke", gde makar talenata nikad nije falilo i gde zvezda ima "prvenstvo kupovine"

u b timu koji bi trebao sluziti kao razvojni, situacija je takodje uzasna, posto su nosioci poluproizvodi u ozbiljnim kosarkaskim godinama koji nikad nece biti upotrebljivi ni na evrokup, a pogotovu el nivou

i to sve, kad bi uopste imalo smisla komentarisati roster i strategiju kluba koji u ekipi drzi 1 keselja, o covicu mladjem je suludo trositi reci

u partizanu je situacija nesto bolja, ali ne mnogo

takodje 6 stranaca

tu je marinkovic, ali i on vec ima 22 godine

i postoji grupa mladih talentovanih igraca, koji su istina na pozajmicama, ali makar postoji naznaka strategije da od sledce sezone dobiju sansu u partizanu

poenta je da su zvezda i partizan na dosta niskom nivou, prosecnih evrokup ekipa, a cini mi se da mladi igraci nisu imali nikad manje prostora nego danas

moguce da bi jos strozije pravilo o strancima (koje bi se primenjivalo) i eventualno uvodjenje obaveze o odredjenom broju mladih igraca na terenu/sastavu makar malo uticalo da mladi igraci dobiju sansu

sto kaze @theanswer ni kup, ni domace prvenstvo nisu ulazna takmicenja za evrokupove, kad je vec tako i igra se iskljucivo za prestiz, ne vidim zasto se makar ne bi iskoristilo u tom smislu

jbt, nekad su nasi igraci od 20 godina bili nosioci u najboljim evropskim ekipama, danas kad sve sto vredi iz evrope igra u nba, mi smo sretni kad igraci od 21, 22 godine povezu dve prosecne partije u drugom po rangu evropskom takmicenju, a njihovi vrsnjaci vec uveliko igraju ozbiljnu ulogu u nba ili makar evroligi

jeste generalno losija situacija sa talentovanim kosarkasima, generacije izmedju 95 i 99/00 se i nisu bas pokazale, ali opet mi se cini da se ima(lo) sta probrati da klubovi imaju drugaciju strategiju, ovako ostaje misterija zasto npr makar fmp ne bazira igru na klincima i kakva mu je onda uopste svrha

Posted
7 hours ago, pbg12345 said:

ma o tom pravilu se da pricati

nacin na koji ga krse je sraman

Hide contents

indirektno u vezi sa pravilom, ali gledam malopre zvezdin roster kako ga je shaq predstavio, dakle ako dodje rivers, zvezda ima startnu petorku sa  svim strancima, plus na klupi jos dva strana i devet domacih igraca

ti stranci nisu neki prospekti, vec mahom isluzeni 30godisnjaci na silaznoj putanji karijere

a od domacih, tu su mladi igraci od 24-25 godina, kojima ce vrhunac karijere biti evrokup, radanov sa 21 godinom koji maltene ne igra i jedino simanic koji uskoro takodje puni 21 godinu i povremeno daje naznake da bi mogao biti igrac na visem nivou

koliko je samo pravilo o ogranicenju stranaca za domaca takmicenja tu bitno nisam siguran, verovatno vrlo malo, ali ovako slozen roster je idiotizam

i to u "zemlji kosarke", gde makar talenata nikad nije falilo i gde zvezda ima "prvenstvo kupovine"

u b timu koji bi trebao sluziti kao razvojni, situacija je takodje uzasna, posto su nosioci poluproizvodi u ozbiljnim kosarkaskim godinama koji nikad nece biti upotrebljivi ni na evrokup, a pogotovu el nivou

i to sve, kad bi uopste imalo smisla komentarisati roster i strategiju kluba koji u ekipi drzi 1 keselja, o covicu mladjem je suludo trositi reci

u partizanu je situacija nesto bolja, ali ne mnogo

takodje 6 stranaca

tu je marinkovic, ali i on vec ima 22 godine

i postoji grupa mladih talentovanih igraca, koji su istina na pozajmicama, ali makar postoji naznaka strategije da od sledce sezone dobiju sansu u partizanu

poenta je da su zvezda i partizan na dosta niskom nivou, prosecnih evrokup ekipa, a cini mi se da mladi igraci nisu imali nikad manje prostora nego danas

moguce da bi jos strozije pravilo o strancima (koje bi se primenjivalo) i eventualno uvodjenje obaveze o odredjenom broju mladih igraca na terenu/sastavu makar malo uticalo da mladi igraci dobiju sansu

sto kaze @theanswer ni kup, ni domace prvenstvo nisu ulazna takmicenja za evrokupove, kad je vec tako i igra se iskljucivo za prestiz, ne vidim zasto se makar ne bi iskoristilo u tom smislu

jbt, nekad su nasi igraci od 20 godina bili nosioci u najboljim evropskim ekipama, danas kad sve sto vredi iz evrope igra u nba, mi smo sretni kad igraci od 21, 22 godine povezu dve prosecne partije u drugom po rangu evropskom takmicenju, a njihovi vrsnjaci vec uveliko igraju ozbiljnu ulogu u nba ili makar evroligi

jeste generalno losija situacija sa talentovanim kosarkasima, generacije izmedju 95 i 99/00 se i nisu bas pokazale, ali opet mi se cini da se ima(lo) sta probrati da klubovi imaju drugaciju strategiju, ovako ostaje misterija zasto npr makar fmp ne bazira igru na klincima i kakva mu je onda uopste svrha

За ситуацију са играчима најмање је крив савез највише клубови.

Веровали или не сада имамо стране играче већ од кадета.

Posted

Mozda cjelavi planira Pejdzaru za reprezentaciju, sad kad nam se crnac povredio.

:Jova:

Posted (edited)

Bobi opet dobar u napadu, s obzirom na minutazu

Dobro jesu pokojni Knicksi, ali svejedno

Edited by Giggsy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...