Jump to content

KK Partizan 18/19

Featured Replies

Cist faul levom rukom. 

Погледај опет снимак.Који црни фаул.Леву руку је померио када је Лендеј (ако нисам погрешио име) пао.Наместио је се да покуша да фолира фаул у нападу,тако је и прошао.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/2431/strahinja-gavrilovic-vise-nije-igrac-partizana?fbclid=IwAR2zIMiXFvqn2Ov_6Zqu3AJC9LgAo9ffCu-hdRRj9nNBLdawu9bmoGs5oHA

Srećno Strahinja u daljoj karijeri! Mislim da je ovako bolje i za njega i za Partizan, minute bi dobijao na kašičicu.

Jučerašnji neočekivani poraz Budućnosti od Krke je dodatno zakomplikovao situaciju na pozicijama od 2 do 5. Cedevita nam je realno nedostižna jer osim što imaju dve pobede više imaju i bolji međusobni skor. Međutim, ako Budućnost i Mega kiksnu negde do kraja i pod uslovom da pobedimo Megu (bilo kojom razlikom) i pobedimo Budućnost sa većom razlikom nego oni nas u prvom meču, možda bi imali šanse za borbu i za treće mesto. Zvezda je svima nedostižna na prvom mestu i to je rešeno.

Vidim da se neki smeju na pomen Mege i plejofa, ali eto Budućnost izgubi protiv Krke sa tim strašnim Bitadzeom a možda se Nikolić (menjan za Bitadzea) pokaže kao solidno rešenje toj Megi. Kolo sreće se okreće u Aba ligi, dosta neočekivanih rezultata osim zvezde koja konstantno dominira i beleži pobedu za pobedom.

Imamo nedelju dana da se spremimo protiv Olimpije u Ljubljani, gde nismo pobedili valjda od 2012.g.

Ko?

Mislim da je Dule dobio tamo poslednji...

Je l to tegi konačno dobio zvaničnu funkciju u kkp? Krajnje je vreme da prestane lažno da se predstavlja kao novinar

tegi je novinarcina

Meni više deluje da je portparolčina. Novinar može da bude u partizanovom vesniku

On nema zvaničnu funkciju u klubu?

On kad se predstavi kao novinar, to je kao kad krlo kaže da je analitičar i marketinški stručnjak. Ali ima sreću da se mnogi sažale, pa ga puštaju da navatava košarkaše po kupatilima i hodnicima, pa onda kao ima ekskluzivne snimke iz kupatila i hodnika

Edited by Nikodije

Da nije Tegija, nikada ne biste videli snimke koje ste videli. Covek je intervjusiao Jordana jbt.
Rakoc, Teo, Gurke... svi odbili da mu se pojave u emisiji. Jbt, Dokle cete vise. Jeste seljak, ali je i novinarcina

Tegeltija je sportski DJ Vučićević.

Guest
This topic is now closed to further replies.