Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Pa ako trenutno igra po pola sata ACB i usput pravi odlicne brojke, ne vidim kakve veze imaju godine za ovaj sestomesecni angazman i kako to ne moze biti pojacanje ovom rosteru kkp ...

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Imamo hit godine!

Posted
3 hours ago, J.R. Cash said:

Ne donosi dovoljno da nas ucini konkurentnim za ABA. Ergo, koji ce nam penis.

Sto mislis ovo? 

Meni se bas cini da vam je falio jedan ovakav, iskusan plej koji ce da zauzda igru i organizuje nesto u tim kriznim, brljavim periodima kojima ste skloni. 

Mislim, bili bi jos konkurentniji s Vilbekinom, ali i ovo je dovoljno da budete opasni. 

Najbolji trener u ligi, najpoletnija, rastrcana ekipa koja ce igrati bez pritiska i sa najvecom podrskom sa tribina... 

Zvezda uzasno zavisi od jednog igraca - Reglenda, ima pocetnika za trenera koji nit smrdi nit mirise, celavog kivija za drugog pleja, nosioce u ozbiljnim godinama (Stratos, Faje)... 

Buducnost posle ovih tumbanja jeste vrlo jaka na papiru, ali ko zna na sta ce liciti to na terenu. Zive i umiru od suta, bice najumorniji, pod najvecim pritiskom... 

Uglavnom, bice interesantno

Posted

Kidamo. Odbrana ko kod mute a napad ko kod kapitena božića.

Posted

prošao medeni mesec. ispraznilo se posle turskog mts-a

Posted

Truda ne manjka, šut užasan. 

Krivim malo I ove visoke što nisu jahali po Stipanovicu. 

Posted

Užasno, opet na htenje nije ostalo na - 12 tako da nema sta da im se zameri. 

Mnogo oscilacija, nikako da zajasu talas. 

Posted

auh, htenje svakako postoji...ali sut i ziceri su uzasni...Stepinac nas je rasrafio

Posted

Pejdz masi jebeni zicer nakon sjajne kolektivne full court press odbrane...i naravno d primamo trojku na drugoj strani terena...umesto da pridjemo na -1 ovi odose na 6 razlike

i evo prekid meca zbog divljanja publike

Posted

U hali sam.

Pejdž jednostavno ne može da izdrži ovaj strahoviti pritisak. To je moje mišljenje. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...