Geo Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Pa ako trenutno igra po pola sata ACB i usput pravi odlicne brojke, ne vidim kakve veze imaju godine za ovaj sestomesecni angazman i kako to ne moze biti pojacanje ovom rosteru kkp ...
FPLS Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 3 hours ago, J.R. Cash said: Ne donosi dovoljno da nas ucini konkurentnim za ABA. Ergo, koji ce nam penis. Sto mislis ovo? Meni se bas cini da vam je falio jedan ovakav, iskusan plej koji ce da zauzda igru i organizuje nesto u tim kriznim, brljavim periodima kojima ste skloni. Mislim, bili bi jos konkurentniji s Vilbekinom, ali i ovo je dovoljno da budete opasni. Najbolji trener u ligi, najpoletnija, rastrcana ekipa koja ce igrati bez pritiska i sa najvecom podrskom sa tribina... Zvezda uzasno zavisi od jednog igraca - Reglenda, ima pocetnika za trenera koji nit smrdi nit mirise, celavog kivija za drugog pleja, nosioce u ozbiljnim godinama (Stratos, Faje)... Buducnost posle ovih tumbanja jeste vrlo jaka na papiru, ali ko zna na sta ce liciti to na terenu. Zive i umiru od suta, bice najumorniji, pod najvecim pritiskom... Uglavnom, bice interesantno
ToniAdams Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Kidamo. Odbrana ko kod mute a napad ko kod kapitena božića.
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 prošao medeni mesec. ispraznilo se posle turskog mts-a
Azdaja Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Truda ne manjka, šut užasan. Krivim malo I ove visoke što nisu jahali po Stipanovicu.
Azdaja Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Užasno, opet na htenje nije ostalo na - 12 tako da nema sta da im se zameri. Mnogo oscilacija, nikako da zajasu talas.
1n54jd3r Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 auh, htenje svakako postoji...ali sut i ziceri su uzasni...Stepinac nas je rasrafio
1n54jd3r Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Pejdz masi jebeni zicer nakon sjajne kolektivne full court press odbrane...i naravno d primamo trojku na drugoj strani terena...umesto da pridjemo na -1 ovi odose na 6 razlike i evo prekid meca zbog divljanja publike
Kreator Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 U hali sam. Pejdž jednostavno ne može da izdrži ovaj strahoviti pritisak. To je moje mišljenje.
Recommended Posts