Mark Rothko Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Prva utakmica protiv Ritasa u gostima 2. januara...
Joe D Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 13 hours ago, Ivo Petović said: Ovu akciju su igrali Rajlijevi Lejkersi pre 30 godina, nije Popova. Fake screenovi za Medžika i hammer blokada za Bajrona Skota na drugoj strani. Da su naši treneri konzerve, slažem se. Nisam ni mislio da je Pop izmislio, samo je njihov ™ poslednjih 10 godina, a nova generacija evropskih trenera su uglavnom popovi ucenici. Igra se hammer prilicno redovno i kod drugih timova. A pozivao ga je Saras prosle godine u nekim napadima za pobedu.
theanswer Posted December 20, 2018 Author Posted December 20, 2018 Ritas u gostima, Alba i Monako kod kuće, Monako u gostima, Ritas kod kuće i Alba u gostima raspored.
Lord Stef Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Ako iznenadimo Ritas u prvom kolu, nakon dve pobede gajbi mozemo da jurimo prolaz kod Monaka i onda poslednja dva kola lepo uigravamo Patrika Janga i Redzija Redinga. Sve ide svojim tokom.
Mark Rothko Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 On 21.11.2018. at 21:23, Mark Rothko said: Dobijamo Francuze tamo i Turke ovde i prolazimo u top 16. Jer mi smo Partizan, mi to uvek radimo na teži način. ... On 21.11.2018. at 21:36, BlackGeorge said: Ne prolazimo mi u top 16 to je očigledno. Ne posedujemo mi kvalitet za tako nešto. ...
Kreator Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 34 minutes ago, Mark Rothko said: Drago mi je da nisam bio u pravu. Nisam verovao da ćemo pobediti Asvel u francuskoj.
ZokiAsov Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 9 minutes ago, BlackGeorge said: Drago mi je da nisam bio u pravu. Nisam verovao da ćemo pobediti Asvel u francuskoj. To je zato sto si podlegao odvratnim maderasima iz mozzarta. Košarkaši Partizana polako, ali sigurno privode kraju još jedno neuspešno učešće u Evrokupu.
Kreator Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 (edited) Pa ne baš, ne obazirem se mnogo na novinare i njihove naslove. Asvel mi je ostavio izuzetno jak utisak kada smo igrali protiv njih u pioniru. Razmišljam "ma gde te zveri da dobijemo, to je fantazija." Ali eto... Trinki čuda čini. Posle te pobede mišljenje o ekipi mi ode na suprotnu stranu, pa onda...jaaaooo nećemo valjda sad ispasti ako dobiju zenit i trento. Nismo valjda toliki baksuzi. Posle njihovih poraza razmišljam "sad kada budemo bili u grču trte,mrte, frka... Kad ono... mi ne da nismo bili u grču nego smo odvalili TT. Nabaviti Trinkiju pleja i centra pa da pokušamo i nešto više od ovoga. Mada centar možda i ne treba, ovakav stesani Novica će sada biti itekakvo pojačanje. Edited December 20, 2018 by BlackGeorge
Nebojsa Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 17 minutes ago, ZokiAsov said: To je zato sto si podlegao odvratnim maderasima iz mozzarta. Košarkaši Partizana polako, ali sigurno privode kraju još jedno neuspešno učešće u Evrokupu. sad kapiram prozivku
krkipfc Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 https://youtu.be/LMYgDm72PSk Snimak poslednjeg perioda
Mark Rothko Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Stiže još jedan Bosanac - Alex Renfroe. Od svih opcija ovo je verovatno najlošija, nešto kao RobinzonGordon. Muzika - pare...
Kreator Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 (edited) Njegov poslednji učinak za manresu, protiv saragose pre pet dana: http://www.acb.com/fichas/LACB63108.php Trinki valjda zna više od nas zašto ga dovodi. Edited December 21, 2018 by BlackGeorge
Recommended Posts