Kreator Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 1 minute ago, bradilko said: daj bože da uđemo u tu novu grupu. zbog svega je to bitno a najpre zbog igrača. ništa neće smetati jake utakmice. stići će oni i da treniraju i da se odmore. potcenjujemo evrokup. takmičenje po našoj meri Bravo. Baš tako, takmičenje po našoj meri ali sa kvalitetnim trenerom. Daj bože bilo kakva pobeda večeras u regularnom toku. Ne interesuju me nikakve kalkulacije, da pobedimo sa 2 razlike ali manje od 5 itd.jer je ova grupa lakša od one grupe.... Pa do pre dve nedelje smo se bukvalno opraštali od ovog takmičenja u fazonu "to je to..šteta što trinki nije došao ranije, možda bi i prošli". Sada je momenat za dokazivanje, igrači bi trebali da budu MAX motivisani, da se dokažu da vrede.
Joe D Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 21 minutes ago, BlackGeorge said: Nama (Partizan) u zadnjih par godina su malo standardi opali sa trenerima početnicima, pa nas sada i normalne stvari oduševljavaju. ma dobro, svakako je pohvalno da trener hoce da skida akcije grega popovica. generalno mislim da nema toga previse u nasoj kosarci i da su treneri teske konzerve, sto nije odlika nase trenerske skole nikad bila.
Timmy Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Nekad su legende stvarale trenere. A nesto ne znam da su Duda, Željko, Kari, Boža, Ivanović i ostali stvarali nove stručnjake. Nekad mora da presuši.
Goranz Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Stepandić je bio poslednji veliki stručnjak kojeg su stvorili.
levi Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 On 18.12.2018. at 11:50, Timmy said: E jbga, otkud sad da je posao trenera da pravi nove trenere? 13 minutes ago, Timmy said: Nekad su legende stvarale trenere. A nesto ne znam da su Duda, Željko, Kari, Boža, Ivanović i ostali stvarali nove stručnjake. Nekad mora da presuši. timmy progledao
bradilko Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 2 hours ago, Timmy said: Nekad su legende stvarale trenere. A nesto ne znam da su Duda, Željko, Kari, Boža, Ivanović i ostali stvarali nove stručnjake. Nekad mora da presuši. bio neki rat, pobegli ljudi, raspala se drzava. nista cudno se nije desilo
goofs Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Bogami Šejkil Štimara kako stvari stoje, pola poena je dao
Ivo Petović Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 7 hours ago, Joe D said: ma dobro, svakako je pohvalno da trener hoce da skida akcije grega popovica. generalno mislim da nema toga previse u nasoj kosarci i da su treneri teske konzerve, sto nije odlika nase trenerske skole nikad bila. Ovu akciju su igrali Rajlijevi Lejkersi pre 30 godina, nije Popova. Fake screenovi za Medžika i hammer blokada za Bajrona Skota na drugoj strani. Da su naši treneri konzerve, slažem se.
Giggsy Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) Drzi ih Stimara iznad vode. Sada ne sjebati nesto odmah na pocetku trece 1/4 Edited December 19, 2018 by Giggsy
goofs Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Dobro smo. Ne mogu da se otmem utisku ovih poslednjih nedelja koliko je Canak slab trener. A onda kad promislim da nam je on dosao kao prosvetljenje nakon Mutavoga.
Recommended Posts