Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
39 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ne bih se složio. On poseduje vanserijski talenat uz sjajne fizikalije koji nije u stanju da pretoči u pravi kvalitet upravo zbog loše "glave".

Talenat za šta? Čovek nema levu ruku, nema dribling, ima fizičke predispozicije i šut. 

Posted
5 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Kakav ste vi raspad od ekipe, jbt. Marinković bolje da se bavi poljoprivredom, kakav je to antitalenat..

4 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ne bih se složio. On poseduje vanserijski talenat uz sjajne fizikalije koji nije u stanju da pretoči u pravi kvalitet upravo zbog loše "glave".

Od antitalenta do vanserijskog talenta u samo par postova.

Posted

Daj sta ga kvotujete toliko?! 

A ko ocekuje da Vanja na svakoj tekmi sutira 6/8, bolje da odmah prestane da prati ovaj sport. Bice mu mnogo lakse... 

Posted
6 hours ago, Djolle said:

Od antitalenta do vanserijskog talenta u samo par postova.

Jbg, iznervirao me :)

Posted
3 hours ago, Timmy said:

A ko ocekuje da Vanja na svakoj tekmi sutira 6/8, bolje da odmah prestane da prati ovaj sport. Bice mu mnogo lakse... 

Niko o tome ne priča. Ja lično pričam samo o nekoj konstantnosti i malo većoj pouzdanosti.

Posted (edited)

Dosta visoke kvote na pobedu trenta (2,75) ptotiv valensije (1,45). Dosta me to čudi jer špancima u italiju nije doputovao dubljević...

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Debil sa SK ima problem da pohvata osnovna dešavanja na parketu tipa da Boltauzer ne gleda za koga je lopta nego koliko je vremena ostalo na satu. Boltauzer digne 3 prsta promenivši sa 1,1 na 3,0 sekundi, lik kaže pokazao je znak da je lopta za Asvel :isuse:

Au koliko iritira. Rejnolds fauliran, nisu skontali da je bonus, dopuste izmenu, onda skontaju da je bonus, vraća se da šutira 2 bacanja, on utvrdi da je išao na klupu da se osveži jer nije bilo logično da izađe pošto će da šutira bacanja. Kakav degenerik.

Edited by theanswer
Posted

To nam još više odgovara...sad može bilo kakva pobeda.

Posted

Kakav je Zenit raspad jbt. Svaka im čast. 

Ali ja i dalje ne mogu da se opasuljim od ovog lika, majke mi ne pamtim da sam ovakve gluposti čuo odavno. Lik na poslednji napad Asvela priča uveliko kako je sve gotovo iako je 3 razlike i Zenitu ostaje napad ako ovi promaše. Kalnietis maši trojku, ovi idu poslednji napad u kome pokušavaju da uđu u produžetak on majstor nešto priča o Trentu kao da je utakmica gotova. Kakav bolid jebote. 

Posted

Braca asvelovska najlepsa. Ubicemo turke sutra.

Posted

Ako Trento dobije večeras, Turcima neće značiti sutrašnja utakmica. 

PS Mora da dobijemo u regularnom, ne sme u produžetku. 

Posted
52 minutes ago, theanswer said:

Ako Trento dobije večeras, Turcima neće značiti sutrašnja utakmica. 

PS Mora da dobijemo u regularnom, ne sme u produžetku. 

46 - 52 za Valensiju, gotovo prvo poluvreme.

Vodili su španci do 12 razlike najviše i od početka utakmice su u stalnom vođstvu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...