Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ovi indijanci su nam pe-šes trojki dosad ubacili sa 10+ metara, 'impasmtr 

tripujem li , ili baš džukački jako igraju, svaku priliku koriste da udare malo jače i sl.?

a i mi im pomažemo maksimalno sa falovima za tri slobodna u prvom i ovim koš-faulovima u drugom...

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Neugodan je FMP, naročito kad igra bez najboljeg igrača.....

Posted

Ko im je taj?

Vidim da je trener rasno grlo iz ćokijeve ergele... ali kako ne ide napolje ako mu je ovo bila druga tehnička?

Posted

Ok, tema za rad Partizanove dece tokom zimskog raspusta: zatvaranje dobijenih utakmica protiv slabijeg protivnika... 

Ovo je stvarno bilo mučno gledat

Posted (edited)

Na kraju 83 - 77 zaslužena pobeda uprkos očajnom šutu. I na kraju duplo više skokova od fmp, kao i na poluvremenu.

Presudio Gagić sa sjajnom napadačkom igrom pod protivničkim košem u drugom poluvremenu.

Sad se čeka utorak uveče da vidimo imamo li se čemu nadati u eurokupu.

Edited by BlackGeorge
Posted

Valjda su htjeli da odrade lakši trening pred Turke, pa nije baš išlo kao što je zamišljeno.

Sad je već jasno da Pejdž ne može i ne treba da bude primarni ball handler u ekipi. A ako se Zagorac ne vrati u nivo prije povrede čak ni s tim pojačanjem se nećemo dogegati u plej of ove sezone.

Posted

Kakav ste vi raspad od ekipe, jbt. Marinković bolje da se bavi poljoprivredom, kakav je to antitalenat..

Posted

Gde ste sada Vanjomrzitelji? 1/8 za 3p.

To je ono o čemu pričam, drag mi je on, ali je beskrajno nekonzistentan i nepouzdan. Znam da će povremeno da zablista i da briljira, ali ja ne mogu da se oslanjam na to, da gledam u pasulj šta ću od njega da dobijem tog dana. Sa njim se nije dovoljno radilo na psihi i videćemo sa Trinkijem da li će do kraja sezone nešto da se promeni. Ako se ne promeni, jebiga, postoji samo jedno rešenje.

Posted (edited)

Ovo večeras od njega je bilo bukvalno silovanje košarke. Plus tri erbola gde je hteo da ispadne neko mudo. A pošto je video da ga šut ne ide, rešio je da ga isulijue do kraja bez da proba neki prodora za promenu. Retko, retko, retko iritantan igrač. Uz to ga Trinkijeri drži non stop na terenu, valjda verujući u zakon velikih brojeva, šta li.

PS

Ako je za nekog bila rođena ona poslovica "nikad igrač", to je za njega.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted
29 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ako je za nekog bila rođena ona poslovica "nikad igrač", to je za njega.

Hrabra procena za momka koji ima 21 godinu (ok, 22 za mesec dana)

Ja i dalje verujem da može da postane solidan igrač.

Posted (edited)

Sve se može promeniti sem mozga. On ga nije imao, niti ima niti će imati. Natrpaće on ponekad 30 poena jer ima mogućnosti, ali će kada treba nestati u 9/10 slučajeva.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted
3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Sve se može promeniti sem mozga. On ga nije imao, niti ima niti će imati. Natrpaće on ponekad 30 poena jer ima mogućnosti, ali će kada treba nestati u 9/10 slučajeva.

Nije mozak ono što ograničava Vanju već kvalitet u pojedinim segmentima igre. 

Posted

Ne bih se složio. On poseduje vanserijski talenat uz sjajne fizikalije koji nije u stanju da pretoči u pravi kvalitet upravo zbog loše "glave".

Posted

Stvarno preteruješ. Dobar trener to može da dovede u red uz kontinuirani rad. Nije glup već je nestrpljiv. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...