Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ja te sad Answere nista nisam razumeo ali svidja mi se sto i dalje imamo sanse za prolaz :D

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
10 minutes ago, Lord Stef said:

Ja te sad Answere nista nisam razumeo ali svidja mi se sto i dalje imamo sanse za prolaz :D

Evo ovde malo jednostavnije:

https://volimpartizan.net/2018/12/12/evrokup-kalkulacijekako-do-naredne-faze/

Ma evo vam u stvari ceo tekst kalkulacija "kako dalje", nije dugačak:

Velikom pobedom Partizana u Francuskoj, te večerašnjom pobedom Turk Telekoma nad ekipom Trenta situacija u grupi C ovosezonskog Evrokupa se dosta promenila. Iako je ostalo još svega jedno kolo dosta opcija je otvoreno, a tim opcijama ćemo se baviti u narednim redovima.

Ono što je jasno naša ekipa mora da pobedi Turk Telekom ukoliko želi dalje, dok je ekipa Trenta večerašnjim porazom eliminisana.

1) Pobeda Zenita nas Asvelom i Valensije nad Trentom

Možda i najrealniji ishod u ove dve utakmice i u tom slučaju Zenit bi otišao na 5 pobeda, Trento ostao na 3, pa bi izabranici Andree Trinkijerija morali da jure pobedu od 5+ razlike protiv Turk Telekoma.

2) Pobede Trenta i Zenita

Po Partizan najpogubnija opcija jer ispadamo u tom slučaju, čak i pobedom nad Turk Telekomom, jer bi se napravio krug od tri ekipe Turk Telekom-Partizan-Trento, gde bi Turci najbolje stajali zbog dve pobede nad Trentom.

3) Pobeda Trenta, poraz Zenita

U ovom slučaju se pravi krug od čak četiri ekipe sa skorom 4:6. Ponovo bi Turk Telekom bio najbolji u tom krugu zbog te dve pobede nad Trentom. Zenit i Partizan bi imali skor 3:3 u krugu, ali crno-beli imaju bolji međusobni skor od ekipe iz Rusije, pa bi završili kao četvrti.

4) Porazi Trenta i Zenita

Pravi se krug od tri ekipe Partizan-Turk Telekom-Zenit. Ono što je najbitnije Partizan bilo koja pobeda nad Turcima vodi dalje. Trenutno imamo u krugu -2 (-5 protiv Turk Telekoma +3 sa Zenitom), Turk Telekom je na nuli (+5 sa Partizanom, -5 sa Zenitom), Zenit +2 (+5 sa Turk Telekom, -3 sa Partizanom). Dakle Partizan pobeda nad Turk Telekomom vodi dalje, dok nas pobeda od 5+ razlike vodi na treće mesto. Napomena da pobeda mora biti ostvarena u 40 minuta, jer se rezultati u produžetku ne računaju od prošle sezone po pravilima koja je uvela Evroliga.

Edited by BlackGeorge
Posted

Zanimljiva kombinacija sestica u kos kocniku 669-699 igramo djavolski dobru kosarku - prolazimo :evil:

Posted

Aha, ok, hvala George

@zakintos tri sestice i tri devetke, to nije djavolski dobro, to je zlo i naopako :D

Posted
9 minutes ago, Lord Stef said:

Aha, ok, hvala George

@zakintos tri sestice i tri devetke, to nije djavolski dobro, to je zlo i naopako :D

Nema na čemu.

Još jedna bitna napomena; mi igramo svoj meč protiv TT za svetog nikolu dok Trento i Zenit svoje mečeve igraju dan ranije (18.dec.).

U svakom slučaju znaćemo na čemu smo već 18. kasno uveče...

Posted

Picvajz, sad imamo i laksi trening protiv bivsih Filipovih za vikend, lepo nam se poklapa sve. Brine me samo to sto ni Valensiji ni Asvelu sledeca utakmica ne znaci rezultatski ama bas nista, pa da se ne opuste previse. 

Posted (edited)

Ne znači ni Trentu. On svakako ne može dalje. :D

"...dok je ekipa Trenta večerašnjim porazom eliminasana."

Edited by BlackGeorge
Posted

Nažalost ja ne vidim kako će Asvel da dobije u S. Peterburgu, Mitrović je rantovao na konferenciji posle utakmice kako su igrali u nedelju prvenstvo protiv Le Portela putovali 6,7 sati dok je Partizan iz BG putovao 3 sata i kaže sreća da su ranije obezbedili i da ima šansu da pruži igračima koji nisu preterano mnogo igrali do sada protiv Zenita. Valensija nam je već bolja šansa, mada je Trentno fajterska ekipa, pogotovo kod kuće i to nam baš ne ide u prilog, mada nema spora da su Španci dosta kvalitetniji. 

Na sve to, onda bi trebalo i mi da dobijemo 5+ razlike. A mi teško da smo favoriti protiv bilo koga u Evrokupu. Super je ova pobeda protiv Asvela koja je vrhunska ekipa, ali nam je došla utakmica u jako dobrom trenutku za nas i u jako lošem trenutku za Asvel, tako da bi bilo bolje da ne poletimo. Voleo bih da prođemo, 2 utakmice u nedelju dana nisu nepremostiva prepreka. 

Posted

Idemo još jedan krug...

Neki sumnjivi portali kažu da smo zainteresovani za Džejmsa Bela iz Cedevite. On ih navodno napušta i mi bi na kraju prvog dela sezone mogli da ga potpišemo.

Nama je potreban takav tip igrača, ali nije jasno zašto bi ga se Cedevita odrekla - ubedljivo im je najbolji igrač, a i zašto bi pojačali konkurenciju. Bel ove sezone ima odličnu statistiku, najbolje igre od kako je došao u Evropu pruža upravo u Cedeviti.

Posted

Bel bi u svakom slučaju bio malo realnija opcija od do sad pominjanih od dolaska Trinkijerija. A u Cedeviti se konstantno dešavaju čudne stvari, ništa novo. 

Posted

Izgubili 1/4 od fmp

17 - 22

Prilično loša, neorganizovana igra za sada.

Posted

Poluvreme 43 - 42 za nas.

Mnogo se mučimo, loše šutiramo za tri a oni odlično (6/10). Slobodna bacanja isto loš procenat ali zato duplo više imamo skokova od njih.

Bandža prelomio sa par dobrih odbrana a posle i poena. Jedna dugačka trojka marinkovića, par akcija pejdž/lendejl i prelomismo nekako. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...