Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, booyaka said:

Gubite ovo poprilično lagano.

Hrabra prognoza :fantom:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
40 minutes ago, theanswer said:

Izgleda da nam ipak treba da Trento izgubi obe jer su ih Turci dobili u Italiji pa nam ne igra krug 3 ekipe. Znači ili h2h sa Turcima ili 4 ekipe nekako da uglavimo u krug. 

Zasto ne igra krug od 3 ekipe? Ako Trento dobije sutra i mi Turka u poslednjem kolu svi smo po 2:2 u krugu.

Trento u poslednjem igra sa Valensijom, realno je da to izgube.

Posted
15 minutes ago, Timmy said:

Ja nisam mogao da zamislim da nam se dogodi nesto toliko dobro. I skroz je ispunio ocekivanja. 

Mada je realno sledeca sezona ta gde se necemu vecem mozemo nadati. Imace vremena da lepo pripremi sezone. Da vidi sta od ovih da ostane, gde da se pojacavamo. A dobro je sto vecina igraca, pa i stranci, imaju ugovore na duze. 

+1

Posted
2 minutes ago, goofs said:

Zasto ne igra krug od 3 ekipe? Ako Trento dobije sutra i mi Turka u poslednjem kolu svi smo po 2:2 u krugu.

Trento u poslednjem igra sa Valensijom, realno je da to izgube.

Malo mi je verovatna ta opcija. Nama treba da izgubi Trento obe ili Zenit da izgubi kući od Asvel, a to će prilično teško da se dogodi. Najrealnije bi bilo da ispadnemo jbg ali realnost nije briga na koju se obaziremo :D

Posted

Kako se kod svih vidi neki napredak :hail:

Ono što je minus je, naravno, ona ispuštena solidna prednost u finišu, za jako kratko vreme i nepotrebno neizvesna završnica. Ali ništa što ne može da se ispegla u nastavku sezone.

Posted

Kad su krenuli da dodaju asvelovcima u zadnjoj minuti delovalo je kao da su se kladili protiv svog tima ko Sasa Ilic u Salzburgu. Inace super pobeda, moze ovaj evrokup da se uzme ako se poklopi dosta toga.

Posted

Onaj drugi debeli je vazda najdalje dolazio u EL kada bi prvi krug prošao na teške guzove. Just sayin.

Posted
7 hours ago, goofs said:

Onaj drugi debeli je vazda najdalje dolazio u EL kada bi prvi krug prošao na teške guzove. Just sayin.

Kime Bogojević je tako ušao u F4

Posted

Prija čuti i videti kako nas vole i cene. 

Jebte Trinki je baš faca, da mi je neko rekao da imamo čemu da se nadamo tamo.. 

Šta god da se desi u EC ok je,

Dokle god ima poboljšanja 

Posted

Nemamo mi roster za dva paralelna takmicenja. 

A da navijamo da Zvezda, Cedevita i buducnost igraju sto duze Evropu. 

Posted

Dobise Turci, pola posla obavljeno..

Posted

Dobiše Turci čime su eliminisali Italijane tako da ni njima neće poslednja utakmica ništa značiti baš kao ni Valensiji. Potrebna nam je pobeda protiv Turaka i da izgube ili Zenit kući od Asvela ili Trento kući od Valensije. Ako Zenit izgubi, nama je dovoljna bilo kakva pobeda protiv Trenta, a ako Trento izgubi onda nam treba 5 razlike. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...