Timmy Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 (edited) E muceni Dimitrov, medju 96 igraca on dobije jedinog koga ne da ne moze lako da pobedi, nego ispadne. edit. al kako si covece pomislio da deda dobija 3 milke po sezoni... Pa toliko ima pomenuti Bugarin Edited July 2, 2018 by Timmy
Fins fleet Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Ja sad ne razumem, el ce ovaj da igra taj tenis jos 10 godina? Placace ga te milione za nastupe na turnirima veterana, sta li?
ubibobi Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 12 hours ago, Grandilof said: Coric dobije Federera u Halle-u, danas pukne glatko 3:0. I danas se Wawrikna iz cista mira pojavio posle 1:6 i izbacio Tutu Bugarina. Hmm,jel bese Vavrinki jedino nedostaje vimbldon da zaokruzi sve GS?
Grandilof Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Just now, ubibobi said: Hmm,jel bese Vavrinki jedino nedostaje vimbldon da zaokruzi sve GS? Da, dosad sva 3 uzeo preko Novaka.
Grandilof Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Just now, nisam ja said: australiju je uzeo preko nadala. Da, da, povredjenog Nadala, a pre toga Novaka u 1/4F u vracanju dugova za onih 12-10 u petom godinu pre.
nisam ja Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 (edited) ne može wimbi uzet jer tu ne sme nositi onaj smišni šorts. Edited July 3, 2018 by nisam ja
MiddleClass Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 9 hours ago, Fins fleet said: Ja sad ne razumem, el ce ovaj da igra taj tenis jos 10 godina? Placace ga te milione za nastupe na turnirima veterana, sta li? Lik je covjek brend jbt. Ko Dzordan...
mire Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 nešto pisalo u 11, ono taman posao, razgaćivanje, tenis hvala
Arkadija Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Konacno poceo Novak. Sem sto je Tenis Sandgren nemac pojma, imamo uobicajeno klizanje Novakovo po travi, zli vetar i sunce.
James Marshall Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Ovaj naš ima ozbiljne psihičke probleme, vrišti kao da mu neko kolje familiju a ono neki glup poen u pitanju, sunce smeta, kurac, palac, a ovaj car prekoputa je piš živi, za šta će da zaradi 44 hiljade nečega, ja mu ne bih dao ni 44 dinara. Uglavnom, traumatično gledalačko iskustvo je ovaj meč.
Recommended Posts