June 29, 20186 yr 1 hour ago, Arkadija said: Lajović u prvom kolu protiv Federera. Baš nema sreće deda... +1 Menjam prognozu. Deda ispada u prvom kolu. Ne salim se (mnogo), da ne bude zabune
June 29, 20186 yr Lajoviću se otvorio žreb do plufinala sa Čilićem bez većih prepreka,samo neki silovatelji servisa A Novak sa druge strane Edmund-Tim-Zver-Delpo pa Čilic, nerealno
June 29, 20186 yr Edmund i Tim na travi su smiješni, neće ni stići do Novaka. Zverev je nepoznanica, biće zajeban ako stigne tu ali i to je veliki znak pitanja.
June 29, 20186 yr 30 minutes ago, Ras said: Pre Novaka, Zverev treba da dobije Kirijosa. pre zvereva kirjos mora da pobedi nekog nebitnog
July 2, 20186 yr Krenulo Sportklub prenosi trenutno 8 razlicitih meceva edit. i plus ima i na RTS2 i ES2. Edited July 2, 20186 yr by Timmy
July 2, 20186 yr Igra Filip jbte :O Ziv je Sa nekim Cileancom Jerry-em, 66. na listi, a meni nepoznato ime skroz. I vec je izgubio Filip brejk, gubi 3:1. A njega niko ne prenosi. verovatno bez kamera. Al cudno, nosioc je on.
July 2, 20186 yr ode set Filipu. Gledam sad, ladno ovaj Cileanac bio veliki favorit pre meca. Sigurno je Filip nespreman, pa i ne cudi to. Al vazno da je napokon zaigra. Da se ne ponavljamo, kolika steta sto ne koristi odlican ranking nego vecinu sezone povredjen.
July 2, 20186 yr A u 14h Lajovic otvara program na centralnom terenu. Protivnik neki Federer Morao sam da se kladim da ce mu uzeti bar 1 set. Kvota cak 4.85. Dobar je Duici trenutno, a o dedi znate sta mislim
July 2, 20186 yr ako neko ima neki Youtube linak na Lajovic - Federer, bio bih mu zahvalan (jedino to mogu na poslu da gledam... )