Weenie Pooh Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 "Klasični zadnji vezni" dribla kroz četvoricu, zamalo da izmisli gol.
Weenie Pooh Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Trent stvarno očaj, osim onog lepog slobodnjaka. Clyne cele pripreme bez greške odigrao, a onda ovaj mali upadne sa letovanja i krene da se glupira.
radnik Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 21 minutes ago, Aleksandar88 said: Prozori oko Enfilda se ponovo plaše Trentovih centarsuteva. +1 sve gori i gori Keita odican igrac, slabo sam ispratio pripreme, ali mislim da je dobro pojacanje
Lancia Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 kod ove poslednje sanse za Liverpul, kretanje odbrambenih igraca cekica je blago receno komicno. sest igraca je hipnotisano ispalo iz igre.
John Coltrane Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 “Taj Pelegrini ni mrtvu kokosku ne bi probudio” Sent from my iPhone using Tapatalk
J.R. Cash Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Ne znam otkud ideja da Rajs moze da igra u veznom redu na ovom nivou. Spor, neokretan, tanka tehnika. Mislio sam da ce Pelegrini forsirati pas igru, a ne da gura cepanice u sredinu.
Weenie Pooh Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 6 minutes ago, J.R. Cash said: Ne znam otkud ideja da Rajs moze da igra u veznom redu na ovom nivou. Spor, neokretan, tanka tehnika. Mislio sam da ce Pelegrini forsirati pas igru, a ne da gura cepanice u sredinu. Pa koga ima da stavi? Eventualno Snodgrasa iza špica a Wilshere da se povuče i drži sredinu sa Noblom. Obiang valjda nije spreman. U Liverpulu sve po planu, slabi su samo nespremni Trent & Firmino koji realno nisu morali ni da igraju danas. Gomez je dva puta zajebao ofsajd zamku, sve ostalo taman kako treba.
Weenie Pooh Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 25 minutes ago, Прслин said: Ни овај Салах вам није лош. Ma šta nije loš, egipatski Lanzini.
Weenie Pooh Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 4 minutes ago, J.R. Cash said: Obijang je na klupi. I ostao je na klupi, evo ga Snodgrass. Odmah se vidi moje duboko poznavanje Čekićara
Прслин Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Значи, краду нас и са Пелегринијем. То се не мења, изгледа.
Recommended Posts