Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Mo nastavlja gde je stao. [emoji846]

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

"Klasični zadnji vezni" dribla kroz četvoricu, zamalo da izmisli gol.

Posted

Trent stvarno očaj, osim onog lepog slobodnjaka. Clyne cele pripreme bez greške odigrao, a onda ovaj mali upadne sa letovanja i krene da se glupira.

Posted
21 minutes ago, Aleksandar88 said:

Prozori oko Enfilda se ponovo plaše Trentovih centarsuteva.

+1

sve gori i gori

Keita odican igrac, slabo sam ispratio pripreme, ali mislim da je dobro pojacanje

Posted

Ни овај Салах вам није лош. 

Posted

kod ove poslednje sanse za Liverpul, kretanje odbrambenih igraca cekica je blago receno komicno.  sest igraca je hipnotisano ispalo iz igre.

Posted

“Taj Pelegrini ni mrtvu kokosku ne bi probudio”

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ne znam otkud ideja da Rajs moze da igra u veznom redu na ovom nivou. Spor, neokretan, tanka tehnika. Mislio sam da ce Pelegrini forsirati pas igru, a ne da gura cepanice u sredinu.

Posted
6 minutes ago, J.R. Cash said:

Ne znam otkud ideja da Rajs moze da igra u veznom redu na ovom nivou. Spor, neokretan, tanka tehnika. Mislio sam da ce Pelegrini forsirati pas igru, a ne da gura cepanice u sredinu.

Pa koga ima da stavi? Eventualno Snodgrasa iza špica a Wilshere da se povuče i drži sredinu sa Noblom. Obiang valjda nije spreman.

U Liverpulu sve po planu, slabi su samo nespremni Trent & Firmino koji realno nisu morali ni da igraju danas. Gomez je dva puta zajebao ofsajd zamku, sve ostalo taman kako treba.

Posted
25 minutes ago, Прслин said:

Ни овај Салах вам није лош. 

Ma šta nije loš, egipatski Lanzini.

Posted
4 minutes ago, J.R. Cash said:

Obijang je na klupi.

I ostao je na klupi, evo ga Snodgrass. Odmah se vidi moje duboko poznavanje Čekićara :fantom: 

Posted

Ju koliki ofsajd nije svirao.

Posted

Значи, краду нас и са Пелегринијем. То се не мења, изгледа. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...