porucnik vasic Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Чудно је ово да му је Погба капитен. Нити је вођа нити је човек са неким дужим стажом. Sent from my iPhone using Tapatalk
Прслин Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Како није вођа? Па он је гурао Французе, држао говоре у свлачионици... Подилази му сујети Бог фудбала и игра на све или ништа. Титула је практично у џепу.
James Marshall Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 On je bio u UTD kad niko od ovih nije bio ni blizu OT. On se računa u dijete MU. Mada ja i dalje mislim da je loša odluka na njemu bazirati budućnost Junajteda. Ajde neka me demantuje ove sezone.
John Coltrane Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 (edited) Pa bio je i Alexis (C) na pripremama i to pored zivih: DDG koji je vec nosio traku ili cak pre Erere koji je dugo u klubu. Ali Pogbi je, ocigledno, potrebno i malo dizanja samopouzdanja. Fred i Pererira pravi tandem da drzi ledja Pogbi. Edited August 10, 2018 by John Coltrane
James Marshall Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Ako ima problem sa samopouzdanjem nakon osvajanja SP, onda je to problem koji se rješava ozbiljnijim metodama a ne trakom.
John Coltrane Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Uzmi Mesija kao primer u Barsi i repki - Pogba je bio drugi igrac u Juveu, takav nam treba.
James Marshall Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Meni on djeluje kao kontra problem u odnosu na Mesija, nekako mi djeluje da nema mentalnu kondiciju da 40-60 utakmica u sezoni bude na visokom nivou, nešto što Mesiju ne predstavlja problem. A tako što se očekuje od vođe ekipe. A Pogba mi nekad djeluje potpuno isključeno, na nekim utakmicama se ne pojavi. Kao što rekoh, neka ova sezona bude ona u kojoj će me demantovati.
kipo Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Ova ili koliko vec sledeca sezona. Majmun je usao u tenak, samo cudo treba da se desi da sezona prodje ok. Los odnos trenera i igraca, trenera i uprave, navijaca i kluba.. svaki losiji rezultat ce naduvavati taj balon.
John Coltrane Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 I kreceeeemooooSent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts