copkillah Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Razumem šta ti želiš da kažeš i slažem se, a ja bih samo želeo da VVD pored sebe ima kvalitetnijeg igrača od Lovrena. Znam ja koliko ga Klop voli i sve, ja sam samo izneo ličnu želju
MancMellow Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ok, na kraju svakog prelaznog roka dajem svoju prognozu za nastupajuće prvenstvo. 1.We're so fooked. 2. Titula - Liverpool / City. What's not to like...
MiddleClass Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Sprda se Murinjo sa konkurencijom. Nikog nije doveo... A neki trose ciklijarde.
copkillah Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 hour ago, MancMellow said: Ok, na kraju svakog prelaznog roka dajem svoju prognozu za nastupajuće prvenstvo. Reveal hidden contents 1.We're so fooked. 2. Titula - Liverpool / City. What's not to like... Ako nekako dovedete Godina, to je vrhunski transfer. Zadržali ste De Heu, šta više da poželiš
Lancia Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 36 minutes ago, copkillah said: Ako nekako dovedete Godina, to je vrhunski transfer. Zadržali ste De Heu, šta više da poželiš hej !!!
MancMellow Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 54 minutes ago, copkillah said: Ako nekako dovedete Godina, to je vrhunski transfer. Zadržali ste De Heu, šta više da poželiš Odbio
porucnik vasic Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 hour ago, MiddleClass said: Sprda se Murinjo sa konkurencijom. Nikog nije doveo... A neki trose ciklijarde. Ти се спрдај, а Манчо највећи оптимиста међе Сектом у озбиљном бедаку. Специјални тешко и децембар има да доживи.
smorenko Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) Ove godine opstanak nekako, a onda ukoliko Esli ostane, Rafa odlazi. 1. City 2. Liverpool 3. Chelsea 4. ManUtd 5. Totenham 6. Arsenal 7. Everton 8. West Ham 9. Leichester 10. Fulham 11.Bournmouth 12. Burnley 13. Wolves 14. Newcastle 15. Crystal Palace 16. Hudersfield 17. Brigton 18. Watford 19. Southampton 20. Cardiff Edited August 9, 2018 by smorenko
levi Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 6 minutes ago, ArleKino said: I Vietto u Fulhamu. jebaće ga Mitar loše
John Coltrane Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Kepa Arizabalaga presisao i Alisona-Klop osudjen na drugo mesto :D. Jutros na presici™ Murinjo popisao sve koji su lezali vise od nedelju dana u bolnici, rekao da nije optimista kad su transferi u pitanju i manje vise najavio totalno rasulo. Jebeni Everton je potpisao i Minu, a UTD nije mogao/hteo.
MancMellow Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Meni ovo prosto liči na to da klub želi da smeni Murinja. Ne vidim nikakvu drugu logiku.
ArleKino Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 3 minutes ago, MancMellow said: Meni ovo prosto liči na to da klub želi da smeni Murinja. Ne vidim nikakvu drugu logiku. Šuti, do prije sat vremena se ozbiljno spominjao Jagielka kao pojačanje Uniteda.
MancMellow Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) Just now, ArleKino said: Šuti, do prije sat vremena se ozbiljno spominjao Jagielka kao pojačanje Uniteda. On je bar dečko lokalac i navijač. Mislim "dečko"... Edited August 9, 2018 by MancMellow
Recommended Posts