copkillah Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 19 minutes ago, Weenie Pooh said: Ruxi, ne prijavljuješ ovosezonsku himnu Građana koju Rasim & co pevaju u avionu? Ja tek sad čujem za to. 19 minutes ago, Weenie Pooh said: All the way to Kiev To end up in defeat Crying in the stands And battered on the streets Kompany injured Salah Victims of it all Sterling won the double The Scousers won f**k all Allez, allez, allez... I ismevanje čoveka koji je umalo ubijen na ulici ni kriv ni dužan.
ArleKino Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 Ruxo, možda misle na Kompanyjev start za koji i Keith Hackett kaže da je odlučio prvenstvo jer tad nije isključen Kompany.
Weenie Pooh Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 @copkillah Na stanu to i likovanje nad povredama, ali ja nekako pokušavam da zamislim katalonske pimplere kako slave osvojenu Primeru pevajući o Realovom ispadanju iz Lige šampiona. Ne ide mi.
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 (edited) lol, a evo ga i copi, ljubitelj moral high grounda i svega nad čime se mladi sablažnjavaju https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/liverpool-fans-condemned-vile-chants-12169697 12 minutes ago, ArleKino said: Ruxo, možda misle na Kompanyjev start za koji i Keith Hackett kaže da je odlučio prvenstvo jer tad nije isključen Kompany. zajebavaš se, ili čovek stvarno to izjavio posle ovakve liverpulove sezone? krv ti jebem, pa hit Edited May 15, 2019 by Pokojni Ruxin
ArleKino Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: zajebavaš se, ili čovek stvarno to izjavio posle ovakve liverpulove sezone? krv ti jebem, pa hit Ima na njegovom Twitteru, don't shoot the messenger.
copkillah Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: lol, a evo ga i copi, ljubitelj moral high grounda i svega nad čime se mladi sablažnjavaju https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/liverpool-fans-condemned-vile-chants-12169697 Sine, ti porediš par imbecila među navijačima sa osobljem i igračima KLUBA? Ae paljba, ne sramoti se, ovo je novo dno
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 It is not known if any City players or staff were involved in the chant.
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 radiša pobriši ovo, neprijatno mi koliko sam ga pwnovao
copkillah Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 18 minutes ago, Pokojni Ruxin said: It is not known if any City players or staff were involved in the chant. Naravno da će klub da kaže tako nešto, ali džaba kada se u videu vide i pehar kao i nekoliko igrača. Kontam da ti kao navijač Sanderlenda još nisi naučio da prepoznaješ igrače Sitija, ali da ti pomognem: "In the video, several City players can be clearly identified including Kyle Walker, Vincent Kompany and Ilkay Gundogan".
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 nije klupsko saopštenje, citiram independent. ti citiraš daily mail
copkillah Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: nije klupsko saopštenje, citiram independent. ti citiraš daily mail Evo, mogu i Independent da citiram: Quote Manchester City have insisted that their players did not mock Liverpool supporter Sean Cox and the Hillsborough disaster in a song during THEIR Premier League title celebrations, describing such suggestions as “entirely without foundation”. Da ti naglasim ono "their". Čak i za konceptualnog trola si smorio glupošću
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 nem pojma o čemu pričaš, misliš da onaj moj citat parafrazira klupsko saopštenje? ako je tako čitaj pažljivije.... ali što se mene tiče ja sam skroz spreman da batalimo ovo i da ti dopustim da se relativno dostovjanstveno povućeš iz diskusije. ako nisi zainteresovan slobodan si da lično identifikuješ gde se na snimku tačno nalaze walker, kompany i gundogan. da baš ne verujem na reć svakakvim dejli mejlovima...
mozzer Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Sarri... http://mondo.rs/a1186527/Sport/Fudbal/Mauricio-Sari-dobija-otkaz-Celsi-cak-i-da-osvoji-Ligu-Evrope-2019.-godine.html
goofs Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Ta vest je potekla iz Gazete Delo Sport, koja ume po svom nahodjenju da se ponasa kao Kurinformer, tako da ne bih uzimao tu vest kao nesto pouzdano. I dalje mislim da su ludi u Celziju ako ga otpuste, ali i ako se to desi nadam se da ce brze-bolje nazad u Italiju gde je manjak dobrih trenera.
Recommended Posts