Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

samo mi je fascinintno koliko se razumem u fudbal, uopšte nisam mogao ni da preptostavim dok nisam došao ovde da pišem :fantom:

edit:

Qqb4Q3h.png

:Hail:

Edited by Pokojni Ruxin
  • Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
37 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Nego kaće neko da primeti brendanovih 4 u nizu?

Zamislite da gledate fudbal 100 godina a ne cenite brendana i rahima, lol. Pragovi ppp-a su vazda bili safe space za mačiće ovog sveta :fantom:

Добише увек неугодни Хадерсфилд. Подвиг.:smiley_hail:

Posted

Reci mu poručniče

Posted

Brighton, Huddersfield, Bournemouth, Burnley, Fulham - serija titana položenih na pleća :hail: 

Skoro kao kad je došao OGS pa počeli da padaju redom Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle, Reading...

Istetoviraću obe trenerske legende, po jednog na svakom guzu, ako dobiju City 24. aprila odnosno 4. maja.

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Brighton, Huddersfield, Bournemouth, Burnley, Fulham - serija titana položenih na pleća :hail: 

Skoro kao kad je došao OGS pa počeli da padaju redom Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle, Reading...

Istetoviraću obe trenerske legende, po jednog na svakom guzu, ako dobiju City 24. aprila odnosno 4. maja.

На сиси Вини на сиси. Ближе срцу.

Posted

Može i na sisi, evo Ruxin i Coltrane neka biraju lokaciju. 

Ne moraju čak ni da pobede, neka uzmu po bod i odmah zakazujem termin u najbližem tatu reju parloru.

Posted
8 minutes ago, Weenie Pooh said:

+1

Skoro kao OGS, samo bez pogbe, marsijala, ddg-a, alexisa...neograničenih resursa, armije pomoćnika....

Ja sam baš mislio da se na ovom forumu izuzetno cene uspesi sa tradicionalno manjim timovima.  Onoliki povici da nikad trener pep nema muda da se dokaže u lloreta de maru, a sad brendan ne valja ni kad dominira sa lesterom. :isuse:

Posted (edited)

Kako bez armije pomoćnika, a šta je 1 Kolo Touré? On po gabaritu vredi za bar trojicu pomoćnih trenera. Dobro, nisu imali para da uzmu i Kolina Paska, ali dovešće i njega na leto sto posto. 

Na ovom topiću se ne cene menadžeri, ne znam odakle ti ta ideja. Evo šta se ceni na PPPPL:

#1 Alah

#2 VAR

#3 centaršut spoljnom

Edited by Weenie Pooh
Posted
35 minutes ago, Weenie Pooh said:

Može i na sisi, evo Ruxin i Coltrane neka biraju lokaciju. 

Ne moraju čak ni da pobede, neka uzmu po bod i odmah zakazujem termin u najbližem tatu reju parloru.

Nemoj samo da bude kao sa tamo nekom zestinom i razvalcenjem po ppp - rec je rec.

Posted

Alaha mi. Samo otkidajte bodove, kako znate i umete.

Posted
56 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

+1

Skoro kao OGS, samo bez pogbe, marsijala, ddg-a, alexisa...neograničenih resursa, armije pomoćnika....

Evo, skoro i kao Pep protiv Brajtona. Bez resursa..

Posted

lol, što ti pepara kriv što igra polufinale FA kupa protiv 1 brajtona? To ti raskrsti sa vulfsima... :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...