Baldrick S. Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 30 minutes ago, Weenie Pooh said: Valjda Geri, Fil je selektor ženske repstacije. Da da, greska.
MiddleClass Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 3 hours ago, Majo said: Jel to Middlova opklada pocela da deluje ?¿ Vidis da jeste. Gaze redom
copkillah Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Porodismo se nekako. Bio je onaj Salahov ofsajd, tu nema mnogo dilema, pre toga nije sviran čist žuti za faul u kontri, tako da je suđenje bilo manje-više standardno premijerligaško. Ne mogu da zamislim koliko Salahu znači onaj gol. Baš smo komentarisali tokom tekme da mu treba neki dobar™ gol (ajde pa čak i neki tap-in) da se pokrene. Ali njegova reakcija je rekla sve Hvala svima na čestitkama, javite mi se tamo 12. maja da počastim.
Weenie Pooh Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Meni rođendan dvanaestog, tako da možeš slobodno i za mene da ih počastiš
John Coltrane Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 12 hours ago, porucnik vasic said: 189- и ти једва преживесте. Што вам то треба... Opste je poznato koliko gotivim™ Salaha, mogao bi naci nekog drugog da davis.
kipo Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Obljasni onda pomamu sudije na Bernabeu da utvrdi onaj aut koji se desio minut pre gola. Tu je gol pao u nastavku iste akcije. Nisam stigao gledati sinoc da uporedim, ali ono je opravdano.. Djelimicno.. Mozda..
Weenie Pooh Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 18 minutes ago, kipo said: Tu je gol pao u nastavku iste akcije. Nisam stigao gledati sinoc da uporedim, ali ono je opravdano.. Djelimicno.. Mozda.. Imaš ovde golove. U toj situaciji Salah u ofsajdu prima loptu, dribla, centrira, izbijaju je do Keite, on vraća do Robertsona, on centrira sa te strane, niko ne stiže, desno je uzima Alexander-Arnold, i on centira, najzad uspevaju da pogode Keitinih metar sedamdeset i lopta se nekako ukotrlja u gol. Neko to može da zove jednim napadom, ali po meni su to tri sukcesivna napada. Ako se VAR bude gledao toliko unazad, moraće bukvalno posle svakog gola da zaseda veće mudraca. Ali obrati pažnju na gol Southamptona, kakav raspad najbolje odbrane u ligi Matip kod centaršuta čuva samog sebe, Van Dijk pokušava sam da pokrije i Longa i Hojbjerga a ne stiže ni jednog ni drugog, Robertson pokušava da pomogne na Longu a promašuje ga za jedno tri metra...
Cash Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 11 hours ago, copkillah said: Hvala svima na čestitkama, javite mi se tamo 12. maja da počastim. Ja bi 1 mešano meso
goofs Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 1 hour ago, Weenie Pooh said: Imaš ovde golove. U toj situaciji Salah u ofsajdu prima loptu, dribla, centrira, izbijaju je do Keite, on vraća do Robertsona, on centrira sa te strane, niko ne stiže, desno je uzima Alexander-Arnold, i on centira, najzad uspevaju da pogode Keitinih metar sedamdeset i lopta se nekako ukotrlja u gol. Neko to može da zove jednim napadom, ali po meni su to tri sukcesivna napada. Ako se VAR bude gledao toliko unazad, moraće bukvalno posle svakog gola da zaseda veće mudraca. Nisam gledao utakmicu, niti taj gol, ali po tome sto si opisao, i kako VAR trenutno funkcioniše taj gol bi bio poništen. VAR pušta igru do prvog prekida i tada se radi revizija, a taj trenutak može da dođe i nakon pet minuta igre. To je trenutno najveća boljka VARa, uz to da review troši previše vremena. Bila je situacija u Seriji A, sumnjiva situacija u 16, napad gubi loptu, odbrana seva u kontru i daje gol. I posle na VARu gol poništen jer je presudjen prvobitni penal.
Weenie Pooh Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Na SP to nije bio princip, a ni u ovo malo LŠ što sam ja odgledao uz VAR. Puštalo se nekoliko sekundi kod ofsajda da bi se akcija odigrala, pa ako padne gol onda ima vremena za VAR pregled, a ako ne padne gol onda nema veze, igra se dalje makar bio nedosuđen nebitan ofsajd/faul/štagod. (To što navodiš sa penalom je druga stvar, penalty appeal se pregleda makar prvi prekid usledio 15 minuta kasnije.) VAR nije univerzalno rešenje, jebiga. Dobro radi kad treba da ispravi pogrešno dosuđene stvari, ali loše kad treba naknadno da dosudi ono što su sudije propustile da sviraju. Taj drugi aspekt je ograničen upravo da se ne bi svaki čas prekidala igra i gledao snimak.
porucnik vasic Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 2 hours ago, goofs said: Bila je situacija u Seriji A, sumnjiva situacija u 16, napad gubi loptu, odbrana seva u kontru i daje gol. I posle na VARu gol poništen jer je presudjen prvobitni penal. Иначе ВАР је у Италији познат по томе да је успешно примењен. Тако што каже Вини није било на СП где је било одлично, а ни у ЛШ.
radisa Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Novi Zamak - Kristalna Palata Sudija poništio gol CP.... Ofsajd kao vrata, ali se sudi skoro nikad... Jednom da engleski sudija donese ispravnu odluku...
Pokojni Ruxin Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 (edited) Nego kaće neko da primeti brendanovih 4 u nizu? Zamislite da gledate fudbal 100 godina a ne cenite brendana i rahima, lol. Pragovi ppp-a su vazda bili safe space za mačiće ovog sveta Edited April 6, 2019 by Pokojni Ruxin
Weenie Pooh Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Dobro nam došao rahmetli Ruksi, vaistinu voskrese Zabrinjava ta opsesija Rasimom i Brodžersom, zvučiš kao neki navijač LFC koji još živi u drevnoj 2014 godini. Kao da si u šoku od Džerardovog klizanja počeo da navijaš za City?
Recommended Posts