Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Glen Hodl je pominjao kako je su clanovi mladjih kategorija Tottea imali zaduzenje da "ciste" pevca na krovu WHL i mozete misliti koliko je to bila prijatna duznost.

Posted
9 hours ago, John Coltrane said:

Napisao sam "u odbranu", čitaj pažljivije.

Ма оно Блинт, Драмиан, Шо, Линдероф, Бејли, Рохо, ценим да је то било ни тричавих, 300 милиона.

Posted
5 minutes ago, porucnik vasic said:

Ма оно Блинт, Драмиан, Шо, Линдероф, Бејли, Рохо, ценим да је то било ни тричавих, 300 милиона.

Blind je koštao 13.8, Shaw 30, Darmian 12.7, Lindelof 30, Bailly 30 i Rojo 16 miliona funti, svi zajedno ni 150, naravno da nije bilo ni blizu imaginarnih 300.

Posted
3 minutes ago, porucnik vasic said:

To nije bilo ni 150mil£, ako si zaludan ti guglaj pa sabiraj. Da ne pominjem da su neki od nabrojanih dosli pre 5 godina. U prvoj sezoni LVG su dosli Blind, Sho i Roho a ni to ukupno nije kolko 1 75mil£ kog je letos doveo 1 od kandidata za titulu. Ja sam vise aludirao na Siti pre 2 sezone i 200milki potrosenih na odbranu.

Posted
35 minutes ago, John Coltrane said:

To nije bilo ni 150mil£, ako si zaludan ti guglaj pa sabiraj. Da ne pominjem da su neki od nabrojanih dosli pre 5 godina. U prvoj sezoni LVG su dosli Blind, Sho i Roho a ni to ukupno nije kolko 1 75mil£ kog je letos doveo 1 od kandidata za titulu. Ja sam vise aludirao na Siti pre 2 sezone i 200milki potrosenih na odbranu.

ali taj jedan vredi više nego svi navedeni zajedno :fantom:

Posted

Najjača liga :fantom:

Posted
8 hours ago, John Coltrane said:

Сића боранија. Упоредиш тих 150 милујуна са 83 колико су коштали ТАА,Гомез,Матип и Робетсон, заједно са најбољим центархалфом на свету и видиш да није све у парама.

Posted
10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Najjača liga :fantom:

Nemoj tako, 4/8 u četvrtfinalu LŠ, odavno to nismo gledali

Posted
14 hours ago, 189- said:

D3Pv6IyXoAI2hsF.jpg

Konacno ovakav tim... rutinska pobeda... ako se dobije W.Ham u iducoj (a trebalo bi) moze svasta da bude (mislim na 4.mesto)...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...