Weenie Pooh Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 1 hour ago, radnik said: Nego da pobeda protiv ovih donosi titulu u zadnjem kolu da li bi se kladio? Naravno da bih, već smo ih zadužili ove sezone. Ali kako stvari trenutno stoje, ni sve pobede do kraja sezone ne donose titulu, tako da... nema mnogo mesta za takav ŠBBKBB.
Mindaugas Žukauskas Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 3 minutes ago, 189- said: a gde bi otisao de gea? psgu ce buffon ostati jos jednu sezonu cini mi se. jedino juve mada su i oni zadovoljni sa szcezszcnchzsnijem Zadivoljan je bio i Liver sa Karijesom u ovoj tački sezone lani
porucnik vasic Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 2 hours ago, Miljenko said: Meni je statistika osnovno merilo, cak i da ih nisam gledao skroz; 10/31 za 3+ nije ofanzivan fudbal. Да гледање фудбала је прецењено. 1 hour ago, John Coltrane said: Srgati 500mil u odbranu i marsupickumaterinu! Досад нисте сргали ту кинту.
ArleKino Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Wolvesi su užasno zajeban tim, pokazali su to u svim utakmicama protiv Top 6 osim one kod Cityja. Neće biti lako ni nama, a dobro će se i Weenie napatiti dok ne iščupa pobjednički šampanjac iz vučjih kandži u posljednjem kolu.
John Coltrane Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 11 hours ago, porucnik vasic said: Досад нисте сргали ту кинту. Napisao sam "u odbranu", čitaj pažljivije.
Weenie Pooh Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 1 hour ago, ArleKino said: Neće biti lako ni nama, a dobro će se i Weenie napatiti dok ne iščupa pobjednički šampanjac iz vučjih kandži u posljednjem kolu. Tvoja predviđanja skoro pa da mi ulivaju neku slabašnu nadu. Jazakallahu khairun!
MiddleClass Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Vini kladio sam se u veceru da ce Liverpul biti sampion, a ne Siti. Zavrsi mi to...
Weenie Pooh Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 (edited) 5 minutes ago, MiddleClass said: Vini kladio sam se da ce Liverpul biti sampion E sad je sve gotovo. Nada došla, nada ošla... Edited April 3, 2019 by Weenie Pooh
Lancia Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Just now, Weenie Pooh said: E sad je sve gotovo. Nada došla, nada ošla...
Weenie Pooh Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 @Majo A šta ću, klađenje je haram, Middleove opklade dupli haram. Čestitke Ruksinu
ArleKino Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 41 minutes ago, Weenie Pooh said: E sad je sve gotovo. Nada došla, nada ošla... Nemaj drugih proroka osim mene.
John Coltrane Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 I jel napokon premijera 1bn$ stadiona veceras?
Grandilof Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Dobaaar, ima jos jednu podlogu ispod koja se menja za 25 minuta, za NFL, koncerte i slicno...
Recommended Posts