Jeremija Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Bez brige, dovodi Ole gomilu jeftinih klinaca na leto...
Mindaugas Žukauskas Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 5 minutes ago, copkillah said: Mislim da od sledeće sezone važi to pravilo, da se nikakav gol rukom neće priznavati. Do sada je moglo, npr ako je ruka uz telo ili u ovakvim situacijama, mada je pitanje da li je i video ruku. To važi samo u ofanzivnoj fazi. Naravno da će se priznati autogol rukom jer se poštuje pravilo prednosti.
renne Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 To je to. Završena sezonaProtiv građana primamo pet komada minimum
Weenie Pooh Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 22 minutes ago, John Coltrane said: Viskovic prevazilazi samog sebe sto sam mislio da je nemoguce. Do tell, nisam gledao utakmicu.
radisa Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 1 minute ago, Weenie Pooh said: Do tell, nisam gledao utakmicu. 71%, 79%, 84%, 67%... Kao da gledam glasanje u Engleskom parlamentu, a ne fudbalsku utakmicu u Engleskoj...
radnik Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Just now, Weenie Pooh said: Do tell, nisam gledao utakmicu. Gubi se mec, pa je vise ono 'rdjavu kurcu ...'. uobicajeni Visko. Nego da pobeda protiv ovih donosi titulu u zadnjem kolu da li bi se kladio?
John Coltrane Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 2 hours ago, John Coltrane said: Skot i Fred su fresh legs a Marsial ce uci ako bude trebalo kaze Ole. Ovo smrdi na reprizu Kupa. Nije mi jasno cemu Mata, Marsial i Matic na klupi? Ako nisu fit daj decu da sede na klupi, svakako UTD ne igra za vikend i imace dosta vremena da se odmore i pripreme za Barsu. Pogba zadnjih mesec dana igra kao da je potpisao predugovor sa Realom/Barsom/PSG/Kompostelom. Kurcobolja nivo 10. @Weenie Pooh Izvini, ali stvarno nemam snage da ponavljam te splacine, dovoljno mi je muka od rezultata.
Jeremija Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 5 minutes ago, MiddleClass said: Ole... Kad bude završio sa nama, neće hteti da ga puste ni nazad u Norvešku...
copkillah Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 1 hour ago, renne said: To je to. Završena sezona Protiv građana primamo pet komada minimum Bukvalno ćete tu morati da se vadite, jer ako ispušite za LŠ, ja mislim da vam ide i De Hea, a to bi bio udarac koji bi najteže primili.
189- Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 a gde bi otisao de gea? psgu ce buffon ostati jos jednu sezonu cini mi se. jedino juve mada su i oni zadovoljni sa szcezszcnchzsnijem
Recommended Posts