Mindaugas Žukauskas Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) Da, Kepa je imao dva dijametralno suprotna momenta: kada je častio loptom Rajana Brunclika™, a ovaj pokazao da mu je i unutrašnjost glave Pink, i drugi kada je u maniru mačke obranio Mitrovu bombu. Inače, Čelsi bi ovde morao da budži gol razliku jerbo će mu trebati u okršaju za 4. mesto. Fulam grupa građana nazad. Edited March 3, 2019 by Mindaugas Žukauskas
John Coltrane Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Ove golove ne bi smeli da prime ni na treningu, a kamoli u borbi za opstanak. Oba su kao na PESu ili FIFAi (ko vec sta igra).
pasha Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Fulam da ima bolju odbranu ne bi bio gde jeste na tabeli pl.
Mindaugas Žukauskas Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Kiša na Gudisonu, win-win situacija za Kloparu.
renne Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 23 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kiša na Gudisonu, win-win situacija za Kloparu. misliš imaće rašta da se žali ako ne bude išlo
radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Salah je zaslužio da odmori malo... Daj Šakiru, odmah na poluvremenu...
radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Kako je sad ovo ofsajd? Mene ubeđivali prošle godine da nije i tvrdili da ne znam pravila? Nije uticao na igru, nije mu bila čak ni upućena lopta, kako je Mane u ofsajdu?
Mindaugas Žukauskas Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 7 minutes ago, renne said: misliš imaće rašta da se žali ako ne bude išlo
radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 3 minutes ago, radisa said: Kako je sad ovo ofsajd? Mene ubeđivali prošle godine da nije i tvrdili da ne znam pravila? Nije uticao na igru, nije mu bila čak ni upućena lopta, kako je Mane u ofsajdu? Ili je možda problem što Mane nije Kane? Samo pitam sam sebe...
Recommended Posts