Weenie Pooh Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Još ste dva penala fore dobili, Smalling i Young.
copkillah Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 24 minutes ago, ArleKino said: Ne znam staviti video Sancheza koji udara Koscielnyja bez lopte, čist crveni za svaki drugi tim osim Spursa, ali eto, ipak je Sanchez najgori kolumbijski stoper u ligi. E, to nisu reprizirali, wtf? Ali dobro, engleske sudije samo rade ono što najbolje umeju da rade - da ne rade svoj posao.
Mindaugas Žukauskas Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Šteta za dva izgubljena boda, dobra stvar je Ren i Liga Evrope, pa ćemo uspeti da zaboravimo malo ovaj mentalni šok od utakmice. Pomoćni sudija je sjebao, to stoji, ali opet bih smirio teoretičare zavere jer, gle čuda, povedosmo i mi iz slične situacije prošle godine. Dakle, VAR neophodan kod ovakvih situacija, rečeno već milion puta. Daj da dobijemo ovako osakaćen Junajted za vikend konačno.
copkillah Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 1 minute ago, renne said: da izvučemo bod i da pevamo već treba da pevate zbog dva oproštena penala ali realno možete ovo da okrenete, ne bih bio preterano iznenađen
John Coltrane Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Kakvi penali vas spopali?! Pa nije Bertran Salah/Kejn da mu se ono svira. Plus realno je trebalo ranije na tusiranje za onaj pokusaj mavashigerija.
Jeremija Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Ma gluposti. Inače, vidim Sitiju se sve živo i neživo ispovredjivalo na utakmici...
John Coltrane Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Kad god sam bacio pogled na TV tamo neko lezi, sto Sitijev sto Bormutov. Hrkljus, recnikom ppp-a, mada videh u HT da je Otamendi imao ludacki pokusaj makazica.
Recommended Posts