Jump to content

Premier League 2018-19

Featured Replies

4 minutes ago, goofs said:

Zasto se PL zavrsava nedelju do dve ranije od svih ostalih prvenstava? Poslednje kolo je 12og maja, u Italiji, Spaniji i Francuskoj 26og. Jel to neki stos? Jel znaju nesto sto mi ne znamo?

osim francuza, pl pocinje 2-3 nedelje pre spanije/italije.

Znam da pocinje ranije, ali uvek sam mislio da je to kako bi iznivelisali ludacki raspored koji furaju, uz ligu od 38 kola teraju i paralelno dva domaca kupa. Ne vidim neki konkretan razlog zasto bi zavrsavali ranije prvenstvo, ajde nedelju dana, ali zasto tri?

ne znam, jedino sto mogu da mislim je playoff u nizim ligama ali to ne bi trebalo da utice na pl. mozda zele dati veci odmor igracima posto proslog leta nije bilo.

_105814378_rodgers_getty2.jpg

6 hours ago, goofs said:

Znam da pocinje ranije, ali uvek sam mislio da je to kako bi iznivelisali ludacki raspored koji furaju, uz ligu od 38 kola teraju i paralelno dva domaca kupa. Ne vidim neki konkretan razlog zasto bi zavrsavali ranije prvenstvo, ajde nedelju dana, ali zasto tri?

Pa kad oko Božića, NG spičkaju tri kola u 7 dana kad niko drugi ni ne igra. 

Bomba Šera za Njukasl, jedan od lepših golova ove sezone

A zatim i lokalni momak Longstaf! Leprsava igra Njukasla i Barnlija (salim se ) :D

1 hour ago, copkillah said:

Bomba Šera za Njukasl, jedan od lepših golova ove sezone

+1 Vrisnuo sam u kafani, 2x. Sam sam sjedio pa je malo čudno bilo.

N4Y_aqKV?format=png&name=orig

kepa na klupi, alonso u prvoj postavi...

2 minutes ago, 189- said:

kepa na klupi

source.gif

• Author

Arsenal protiv Bournemoutha sa 5 pozada, Jenkinson u prvih 11, Özil, Mkhi i Auba glavne napadačke uzdanice. Bournemouth bez četvorice standardnih.

4 minutes ago, 189- said:

kepa na klupi, alonso u prvoj postavi...

:thumbsup:

Ozil ga već dade

Guest
This topic is now closed to further replies.