Gylfi Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 ^^^ Mata je to jedva istrčao, preleteo bi ga Salah koji god drugi pravac da je probao sem direkt zakucavanja.
Baldrick S. Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: Finale LS sa Bajernom Nemoj sad da gasis, ce istrci neki apdejt i cao titulo
John Coltrane Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 1 minute ago, Zlurad said: Nemoj sad da gasis, ce istrci neki apdejt i cao titulo Ma to tandrlja kod mene ceo dan.
Weenie Pooh Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Just now, Gylfi Pleasure said: Mata je to jedva istrčao, preleteo bi ga Salah koji god drugi pravac da je probao sem direkt zakucavanja. Pa to. Tačno da se obese ako ne dobiju ovako osakaćen tim. Još ako prime neki, posle će Klopp da se žali na sudbu kletu jer je Solskjaer imao više svežih igrača na terenu zbog svih tih izmena.
Baldrick S. Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Liverpool je ispao iz ritma skroz sa Klopovim promenom ritma svaku drugu utakmicu.
radisa Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Just now, Weenie Pooh said: Idi Hendo u kurac. Bolje da je gađao gol, nego mlitav pas u sredinu, nikome...
John Coltrane Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Bice ovo kao sa PSG-napadi u naletima i onda ce nas oladiti sa 2 brza gola MMW.
radisa Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Just now, radnik said: Utd bolji, 'pool uzasno igra +1 Meni je ulzak Stukija neviđena misterija... Zašto Orao™ nije ušao?
Weenie Pooh Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: Bice ovo kao sa PSG-napadi u naletima i onda ce nas oladiti sa 2 brza gola MMW. Ako ti ne vidiš razliku između ovog što LFC igra danas i onog PSG rutiniranja, ne znam šta da ti kažem.
Weenie Pooh Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 2 minutes ago, radisa said: Meni je ulzak Stukija neviđena misterija... Zašto Orao™ nije ušao? Zato što je Klopp izgleda zauvek odustao od CF Salah ideje. Mada kao plan B, možda bi je vredelo probati danas jer pored Shawa ne može ni da prdne.
Recommended Posts